Ciolacu: Am spus foarte clar că anul viitor nu vor fi taxe noi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ciolacu: Am spus foarte clar că anul viitor nu vor fi taxe noi

Politică 17 Noiembrie 2023 / 09:07 1933 accesări
Foto: gov.ro

Foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, înaintea ședinței de Guvern, că nu vor fi taxe noi anul viitor, însă vrea ca cei care nu plăteau până acum să își achite dările către stat.

A elimina evazioniștii care fură zeci de miliarde anual este cheia pentru a obține fondurile necesare și pentru creșterile de pensii, și pentru educație, și pentru sănătate. Am spus foarte clar că anul viitor nu vor fi taxe noi. Şi vreau un singur lucru, în schimb, vreau să-şi plătească taxele şi cei care nu plăteau până acum, cei care fraudau statul român şi care efectiv fură din sănătatea, educaţia şi pensiile românilor,a transmis premierul Marcel Ciolacu, înaintea ședinței de Guvern.

ȘiNicolae Ciucă a declarat căcă nu se vorcrește taxele și impozitele.

Nicolae Ciucă, președintele PNL:Este o asumare a noastră a tuturor, legat de faptul că nu vom crește taxele și impozitele. Este absolut incorect față de mediul de afaceri să venim cu creșterea taxelor și a impozitelor undeva în prima parte sau a doua jumătate a anului. Dacă am trecut anul asta printr-o astfel de situație, cred că dacă repetăm greșeala și anul viitor, atunci ceva nu funcționează. A fost o greșeală în ceea ce privește estimarea veniturilor, a spusNicolae Ciucă, președintele PNL.Ştiri recomandate

12