Cod roșu de faliment în comerțul alimentar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cod roșu de faliment în comerțul alimentar

Economie 30 Ianuarie 2017 / 15:57 477 accesări
Din circa 6.000 de firme aflate în procedură de faliment, la finele lui 2016, cele mai multe sunt din construcții, retail alimentar și transporturi

Din circa 6.000 de firme aflate în procedură de faliment, la finele lui 2016, cele mai multe sunt din construcții, retail alimentar și transporturi

Firmele din domeniul construcțiilor, cele din comerțul alimentar și cele din transporturi prezintă cel mai mare risc de faliment, spun analiștii KeysFin. Astfel, dintre cele 5.929 de firme care se aflau în procedură de faliment la sfârșitul anului trecut, cele mai multe erau din aceste trei domenii - „Chiar dacă banii circulă mai repede în comerţ şi stocurile sunt mai mici, concurenţa rămâne acerbă. Datele statistice arată că cele mai multe firme falimentare sunt unităţi mici, SRL-uri cu un singur spaţiu comercial, cu un volum de activitate redus; altfel spus, magazine de cartier“. Datele KeysFin mai arată că cele mai multe societăţi comerciale care ajung în procedură de faliment au, în medie, între șapte şi nouă ani de activitate.



12
Pagina a fost generata in 0.1843 secunde