Coliziune între două autocisterne la Nicolae Bălcescu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Coliziune între două autocisterne la Nicolae Bălcescu!

Eveniment 24 Mai 2016 / 14:47 1762 accesări

Oamenii din localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu au fost la un pas să devină, marți, martorii unei tragedii. În jurul orei 14.35, două autocisterne pline cu benzină au intrat în coliziune chiar în centrul localității. Unul dintre vehicule a oprit brusc la o trecere de pietoni și a fost acroșat din spate de celălalt. Imediat, din rezervorul acestuia a început să curgă benzină. Localnicii au sunat speriați la 112 și au anunțat cele întâmplate.

Pompierii au intrat imediat în stare de alertă și au intervenit la fața locului în cel mai scurt timp cu două autospeciale de stingere de la Medgidia și cu un echipaj SMURD. Militarii au impus un perimetru de siguranță, iar polițiștii au blocat complet o porțiune mare din drumul care tranzitează localitatea. Traficul rutier a fost deviat pe o rută ocolitoare. În acest timp, militarii au spălat partea carosabilă pe care s-a scurs benzina care ar fi putut să ia foc în orice moment. După aproape o oră de eforturi susținute, pompierii au reușit să oprească scurgerile de combustibil, iar autocisterna avariată a fost pusă din nou în mișcare.

Șoferii autocisternelor, doi cetățeni din Republica Moldova, au avut noroc cu carul. Au scăpat cu doar câteva răni ușoare. Conform polițiștilor prezenți la fața locului, cele două autotrenuri făceau parte dintr-un convoi de cinci care transportau combustibil de la Petromidia către Republica Moldova. Șoferii moldoveni trec în mod sistematic pe această rută, dar în ultima vreme nu a mai fost înregistrat un asemenea accident.

Citește și:

Un tir s-a răsturnat între Constanța și Valu! Șoferul a murit!

Taguri articol


12