Concert Smiley la Constanța. Circulație restrictionată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Concert Smiley la Constanța. Circulație restrictionată
Administrație, Divertisment 27 Iunie 2019 / 11:36 2325 accesări 0 comentarii

Smiley vine la Constanța pentru a susține un show plin de zâmbete. Artistul va concerta pe plaja ZooM Beach, vineri, 28 iunie, începând cu ora 17:00, la Scena 3 Papuci. În deschiderea evenimentului va evolua DJ MK33 iar de la ora 23:30 este programat un after-party. Pentru buna desfășurare a concertului, vineri, 28 iunie, între orele 17:00 - 23:00, accesul autovehiculelor va fi restricționat pe aleea de acces spre locația ZooM Beach, de la intersecția străzii Prelungirea Ion Rațiu și pe strada Unirii din zona Facultății de Construcții Constanța. Biletele pentru concert se pot achizitiona de la Rumen Pizza & Bakery, Johnnie’s Barber și ZooM Beach sau online de pe:
https://www.iabilet.ro/bilete-concert-smiley-scena-3-papuci-42971/. Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar copiii sub 8 ani au accesul gratuit.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2177 secunde