Concursul „O poveste într-o poezie”, la Teatrul „Căluțul de Mare”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Concursul „O poveste într-o poezie”, la Teatrul „Căluțul de Mare”

Cultură 01 Martie 2019 / 17:38 710 accesări

Sâmbătă, 6 aprilie 2019, ora 10.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” se organizează Concursul de recitări poezii și monoloage „O poveste într-o poezie”. Concursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani. Nu se percepe taxă de participare. Toate școlile participante vor încheia un protocol de colaborare pe 1 an cu Teatrul „Căluțul de mare” și vor primi diplome și adeverințe acreditate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Premiile acordate micuților vor consta în diplome și cărți; se acordă trofeu (marele premiu) și premiile I, II, III și mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă. Juriul va fi format din personalități din domeniul artistic constănțean și un reprezentant al ISJ Constanța. Fiecare participant are dreptul să se înscrie la o singură secțiune (poezie sau monolog).

Condițiile de participare sunt următoarele:

ETAPA I (PRESELECȚIA)

Înscrierea participanților se face în intervalul 04 martie 2019-20 martie 2019 la adresa de email: teatruldecopii_cta@yahoo.com sau la sediul Teatrului „Căluțul de mare”, sala Elpis, str. Aristide Karatzali, nr. 16 (zona peninsulară a Constanței) de luni până vineri între orele 10.00 - 15.00 iar data de susținere a preselecției este 31 martie 2019 .

Anunțarea participanților calificați se va afișa în aceeași zi la sediul teatrului (avizier) și pe 1 aprilie 2019 pe site www.teatruldelamare.ro. Pentru preselecție, participanții vor pregăti o poezie sau un monolog inspirate din literatura română sau universală, specifice vârstei fiecărui participant. Durata recitării poeziei sau monologului (și la preselecție și la concurs va fi de maxim 5 min). Preselecția se va ține doar în cazul în care numărul concurenților înscriși este foarte mare.

ETAPA II (CONCURSUL)

Concursul va fi susținut în data de 6 APRILIE 2019, de la ora 10.00, cu participanții ce au trecut de preselecția din data de 31 martie 2019.12
Pagina a fost generata in 0.1996 secunde