CONSTANŢA SE MIŞCĂ, la Idu Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Activitatea „Școala Altfel“, în cadrul proiectului Constanța CONSTANŢA SE MIŞCĂ, la Idu Constanţa
Educație 11 Aprilie 2019 / 14:20 2149 accesări 0 comentarii

Asociația Club Sportiv Dani Grigore a organizat, joi, 11 aprilie 2019, Activitatea Școala Altfel, prin proiectul propriu „Constanta se mișcă“.

Cuvântul de ordine al acestei zile, pentru elevii de gimnaziu de la Şcoala Generală nr. 30 din Constanţa, a fost distracție, sub atenta îndrumare a antrenorilor, ei desfăşurând un altfel de antrenamente de mișcare fizică.

Copiii sunt învățați să facă, prin aceste antrenamente, cât mai multă mișcare și să adopte un stil de viaţă sănătos. Instructorii își propun prin acest proiect să vină în întâmpinarea părinților care își doresc pentru copiii lor să petreacă timp de calitate și eficient în folosul sănătății fizice a celor mici.

Scopul efectiv al proiectului „Constanta se mișcă“ îl constituie armonizarea Mișcării Fizice cu Stilul de viață sănătos. Antrenamentele se desfășoară la Club Idu din Mamaia, unde părinții pot asista la distractivele antrenamente de mișcare fizică, a declarat Adi Grigore, vicepreședinte al Asociației Club Sportiv „Dani Grigore“.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Hai la UMC!
Hai la UMC! 295 accesări
Pagina a fost generata in 0.2209 secunde