Copiii din centrele de plasament au reînviat basmele de sărbători

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Magia Crăciunului Copiii din centrele de plasament au reînviat basmele de sărbători
Social 20 Decembrie 2017 / 17:57 523 accesări 0 comentarii

Două personaje fantastice îndrăgite de copii au adus Magia Crăciunului pe scena Casei de Cultură din Constanța. Harry Potter și Elsa, prințesa Regatului de Gheață au reînviat basmele și legendele de sărbători și le-au adus în fața unui public numeros. Peste 700 de spectatori i-au aplaudat la scenă deschisă pe cei care s-au transformat timp de două ore în artiști veritabili. Este vorba despre 100 de copii și tineri protejați în centrele de plasament aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța extrem de talentați care au recitat, au cântat, au dansat și au jucat în diferite scenete ce au luat viață cu ajutorul vrăjilor făcute de Harry Potter. Toate aceste „vrăji“ l-au adus pe Moș Crăciun în carne și oase!

Printre artiști s-a aflat și Denisa de aproximativ cinci ani. A jucat rolul unui fulg de nea și a dansat pe scenă alături de prietenele și colegele ei de grădiniță.

Copiii și tinerii s-au pregătit intens pentru ca acest spectacol devenit o tradiție să fie impecabil și au dat dovadă că sunt adevărați profesioniști.

„Scopul acestui spectacol este acela de a încheia un an bun cu rezultate frumoase obținute atât de noi, dar în special de copiii și adulții protejați în centrele DGASPC“, a declarat Petre Dinică, directorul general al DGASPC Constanța, care a enumerat și câteva dintre performanțele copiilor din acest an. El a amintit și de trupa ARCA, formată din copii din diferite centre de plasament, pregătiți de Dan Cojocaru, trupă care a participat la un festival dedicat copiilor susținut în Turcia și care a avut două spectacole la sediul Ambasadei României din Finlanda.Pagina a fost generata in 0.2256 secunde