CS Năvodari vrea să câștige DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / Divizia Națională de seniori, turneele finale

CS Năvodari vrea să câștige DNS la rugby

Sport 02 Iunie 2017 / 15:53 352 accesări
Jucătorii de la CS Năvodari (echipament alb) sunt foarte motivați înaintea ultimului meci al sezonului

Jucătorii de la CS Năvodari (echipament alb) sunt foarte motivați înaintea ultimului meci al sezonului

Sâmbătă, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București, sunt programate finalele Diviziei Naționale de seniori la rugby. În finala mare, de la ora 13.00, CS Năvodari o va întâlni pe CSM Bucovina Suceava, de la ora 11.00 urmând să joace pentru bronzul campionatului Știința Petroșani și RC Stejarul Buzău. Reamintim că, în semifinala de sâmbăta trecută, jucătorii antrenați de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au dispus cu 38-24 (28-0) de Știința Petroșani, la Năvodari. Partida pentru locurile 5-6 va avea loc tot sâmbătă, dar de la ora 17.00, pe stadionul Tineretului din Focșani, între Rugby Club Bârlad și RCM Galați. CSU „Aurel Vlaicu” Arad a ocupat locul 7 în clasamentul final, pentru că adversara ei, CS Mănăștur, nu se prezintă la meciul de clasament.

CS Năvodari, câștigătoarea sezonului regulat, este considerată ca favorită în fața sucevenilor, pe care i-a învins acasă cu 32-0, dar a pierdut în deplasare cu 23-32, într-un moment în care nu mai putea rata prima poziție în clasament. „Echipa din Suceava este revelația returului de campionat, iar noi avem de luat o revanșă în fața lor, după înfrângerea din ultima etapă. Le cunoaștem punctele tari și punctele slabe și suntem foarte motivați să câștigăm această finală. Au un pachet de înaintare greu și experimentat, așa că partida este deschisă oricărui rezultat. Sper ca până sâmbătă să-i putem recupera pe jucătorii accidentați”, a declarat antrenorul Virgil Năstase.

Formația probabilă a echipei din Năvodari: Zapan, Comănici, Apetroaie - M. Croitoru, Petreanu - Brașovianu, Ogea, M. Niță - Agapie, Ignea - I. Prodan, Puișoru, Gheară, M. Prodan - C. Nicolae (rezerve: Barbu, Strat, Toader, Burlacu, Fl. Croitoriu, Trandafir, Ciubotariu, Agiacai).12
Pagina a fost generata in 0.2848 secunde