Cu șprițul în nas, la volan. Au făcut prăpăd pe șosele!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cu șprițul în nas, la volan. Au făcut prăpăd pe șosele!

Eveniment 08 Iunie 2018 / 17:27 666 accesări

Tinerii constănțeni nu se potolesc de fel. Deși consecințele șofatului sub influența alcoolului pot fi dezastruoase, conducătorii auto constănțeni nu țin cont de nicio regulă. Astfel, la data de 8 iunie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Pe 7 iunie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Năvodari, care a condus un autoturism pe strada Teilor, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În aceiași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Amzacea, județul Constanța, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 7 iunie, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța, care a condus un ATV neînmatriculat pe raza localității, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, acesta a încredințat ATV-ul, fără încuviințarea polițiștilor, unui bărbat, de 34 de ani, pentru a-l depozita într-o curte

La data de 7 iunie, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un ATV neînmatriculat pe strada Morii, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.12
Pagina a fost generata in 0.1698 secunde