Cum este vremea în weekend?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cum este vremea în weekend?
Vremea 04 Iulie 2019 / 16:28 1642 accesări 0 comentarii

Vine weekend-ul şi, indiferent ce planuri aveţi, suntem convinşi că sunt în aer liber. Drept urmare, iată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru trei zile.

Vineri, vremea va fi călduroasă în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sudul ţării şi la munte, unde îndeosebi în cursul zilei local vor fi averse, descărcări electrice şi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 şi 22 de grade.

Sâmbătă va fi la fel de cald ca şi în ziua precedentă, în special în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, iar spre seară şi noaptea în regiunile nord-vestice, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 7 şi 23 de grade.

Duminică, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară la amiază în sud şi sud-est, dar şi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, ziua în special în zonele de deal şi de munte, precum şi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar noaptea în jumătatea nordică a teritoriului şi izolat în rest, unde se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 şi 36 de grade, iar cele minime se vor situa între 11 şi 23 de grade.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.188 secunde