Cum prepari pollo parmigiana

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Cum prepari pollo parmigiana

Culinar 17 Martie 2016 / 19:24 2509 accesări

Dacă ați mâncat pollo parmigiana la restaurant, dar nu aveați până acum idee cum se prepară, vă propunem o rețetă care cu siguranță vă va încânta simțurile. Pentru a prepara pollo parmigiana avem nevoie de un piept de pui, două ouă, sare, piper, pesmet, făină, cașcaval sau parmezan, vin, o legătură de ceapă verde, 5 roșii, o lingură de pastă de tomate, 2-3 căței de usturoi, busuioc verde, sare și piper. Pieptul de pui trebuie tăiat în felii. Într-un vas turnăm 100 ml de vin, iar apoi adăugăm sare, piper, busuioc și lăsăm compoziția 30 de minute la frigider. În acest timp pregătim 3 farfurii pentru făină, pesmet amestecat cu sare și piper și pentru ouăle care trebuie bătute. Trecem fiecare felie de piept de pui prin făină, prin ouăle bătute și pesmet, pe ambele părți. Apoi urmează să le prăjim în ulei. Pentru a prepara sucul de roșii este necesar să călim ceapa în puțin ulei, adăugăm pasta de tomate, apoi roșiile (pisate în blender cu busuioc și usturoi), sare și piper după gust și lăsăm să fiarbă până scade. Într-o tavă termorezistentă adăugăm sos de roșii, șnițelele de pui, turnăm deasupra restul de sos de roșii și ornăm cu cașacaval ras sau parmezan. Dăm tava la cuptorul încălzit până ce puiul se rumenește.



12