Cum să furi în 20 de secunde un rucsac de pe plajă?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Turiști cu lipici pe mâini

Cum să furi în 20 de secunde un rucsac de pe plajă?

Eveniment 16 Iulie 2018 / 16:27 663 accesări

Turiști cu lipici pe mâini

Cum să furi în 20 de secunde un rucsac de pe plajă?

Patru tineri puși pe căpătuială și-au încercat norocul cu un rucsac lăsat nesupravegheat pe plajă. Jandarmii constănţeni au surprins, în data de 14 iulie, în Vama Veche, patru suspecţi care au șterpelit de pe plajă un rucsac.

Sâmbătă, 14 iulie, ora 05.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, în zona plajei „La Rogojini“, a observat patru tineri care au acționat și au furat rucsacul unei persoane care se odihnea pe plajă.

Cum s-a întâmplat? Trei dintre aceștia s-au plasat în imediata apropiere a persoanei păgubite. Unul în drepta și altul în stanga persoanei, unul lângă foișorul salvamarului și cel de-al patrulea a smuls rucsacul folosit ca pernă. Au fost somați, moment în care au luat-o la fugă. Au fost prinși doi dintre ei, cel care a șterpelit rucsacul și cel de lângă foișor, iar mai târziu, după aproximativ 30 de minute și ceilalți doi care au dispărut în mulțime. În rucsac, persoana păgubită avea îmbrăcămintea cu care a venit să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la mare.

Celor patru suspecţi cu vârste cuprinse între 16-21 ani le-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și au fost conduşi la sediul Poliţiei Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă turiştilor să nu lase nesupravegheate pe plajă bagajele sau lucrurile de valoare (genţi, telefoane mobile, camere de fotografiat/filmat). De asemenea, păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care aţi lăsat bunurile personale şi încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1725 secunde