Cursuri gratuite pentru medicii de familie din Regiunea SE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cursuri gratuite pentru medicii de familie din Regiunea SE Pot participa medici din județele Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Galați și Brăila!
Sănătate 07 Octombrie 2019 / 12:21 1674 accesări 1 comentariu

În perioada 26-30 octombrie 2019, la Constanța se derulează o serie de cursuri gratuite pentru medicii de familie, creditate de Colegiul Medicilor prin Proiectul HEPAMED.

Proiectul HEPAMED este cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se derulează în perioada 11.12.2017-10.12.2020.

Având titlul: „Optimizarea prevenției și tratamentului Hepatitelor cronice B și C prin creșterea competențelor personalului medical din România” proiectul HEPAMED este implementat de Spitalul Clinic de Boli Infecţioase CLUJ-NAPOCA în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Iuliu Haţieganu” CLUJ-NAPOCA, Universitatea ”OVIDIUS” din CONSTANȚA, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase BRAŞOV şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase și tropicale “VICTOR BABES” BUCURESTI.

Programele de formare din proiect au grup țintă: medici specialişti în boli infecţioase, medici de familie și asistenţi medicali din patru mari regiuni: NV, Centru, SE si București.

Grupul ţintă al cursurilor din octombrie este cel al medicilor de familie din Regiunea SE (Constanţa, Brăila, Tulcea, Galaţi, Buzau, Vrancea).

O altă serie de cursuri a avut loc la Constanța în luna februarie, adresându-se medicilor specialiști în boli infecțioase.

Locul desfăşurării este Universitatea ”Ovidius” din Constanța.

Vor fi cinci zile de cursuri având următorul program:

Program:

Program1 - Medici de familie-Prevenție, diagnostic, stadializare și tratament al hepatitelor virale acute și cronice B și C - actualități și noi cercetări

Program 2 - Medici de familie-Prevenția transmiteriihepatitelor virale și a altor boli transmisibile prin proceduri chirurgicale

Program 3 - Medici de familie-Psihoterapie pentrucreșterea calității vieții persoanelor cu hepatită cronică

Program 4 - Medici de familie-Vaccinare și imunizareîn hepatitele virale - noi tendințe.Elaborarea de strategii de creștere a gradului de complianță a populatiei la vaccinare mai ales în rândulgrupurilor vulnerabile și dezavantajate

Program 5 - Medici de familie-Evoluția hepatitelor virale B și C. Patologia secundară cronică severă: ciroza și cancerhepatic. Actualități în prevenția patologiei secundare cronice

Program 6 - Medici de familie-Sarcina și hepatita virală B și C

Beneficii:

- Transport (combustibil), cazare (in functie de numarul de nopti solicitate), mese-GRATUITE!

* Pentru decontarea transportului, cazării, meselor sunt necesare: bonul de benzină cu data la care se pleacă spre eveniment (se decontează 7,5 l/100 Km), 1 ordin de deplasare eliberat de instituția angajatoare, 1 scurt raport al deplasării (se va face la fața locului).

- 30 de credite profesionale - GRATUITE!

- 6 credite -program1 parcurs

- 3 credite - program 2 parcurs

- 3 credite - program 3 parcurs

- 6 credite - program 4 parcurs

- 6 credite - program 5 parcurs

- 6 credite - program 6 parcurs

Sunt așteptați 150 de medici de familie la aceste cursuri!

Înscrierile se pot face la adresa:

https://hepamed.ro/wp/inscriere-cursanti-constanta/

Date suplimentare puteți obține și de la adresa: hepamed.roŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1887 secunde