„Daruri mici din suflet mare" pentru 550 de copii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Daruri mici din suflet mare" pentru 550 de copii

Social 23 Mai 2022 / 11:53 588 accesări

Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie, va fi organizată și în acest an pentru 550 de copii.

Evenimentul „Daruri mici din suflet mare" se va desfășura la restaurantul „Dorna" din Mamaia, fiind organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, cu sprijinul parohiilor din Constanța, radio „Dobrogea" și al restaurantului „Dorna" Mamaia.

Cei250 de copii din centrele de plasament și alți 300 de copii proveniți din sate defavorizatevor avea parte de cadouri (jucării, dulciuri, rechizite și cărți), jocuri, spectacole, gustări, sucuri, tort festiv și multă distracție.

Darurile vor fi oferite copiilor din cadrul DGASPC Constanța și celor din mediul rural de către IPS Teodosie, miercuri 1 iunie, ora 12.00, la sediul distracției, restaurantul „Dorna" din Mamaia.

Cei care vor să sprijine campania pot pregăti cadouri (cărți, dulciuri pentru copii și jucării), ambalate,cu specificația vârstei și a genului, pe care să le aducă la Departamentul Social-Misionar al Arhiepiscopiei Tomisului sau la restaurantul „Dorna" din Mamaia.

Parteneri: TransEvren, ASCOR Constanța, Club Amicii, Arena Modern Năvodari, Autoservirea Siret, Travel FREE, Frăția ortodoxă, Ansamblul folcloric „Plai de Dor", Ansamblul folcloric „Luminițe dobrogene", Ansamblul folcloric „Flori dobrogene", Ansamblul folcloric „Armânamea" și Ansamblul folcloric „Izvorașul Dobrogean".Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1585 secunde