De ce și-a evacuat City Park Mall clienții?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De ce și-a evacuat City Park Mall clienții?
Eveniment 12 Martie 2018 / 13:16 4097 accesări 0 comentarii

În urma acțiunii de evacuare desfășurate duminică seara, la o oră de vârf, în mall-ul constănțean City Park Mall, după declanșarea unei alarme și a anunțului făcut în consecință prin intermediul difuzoarelor din incintă, reprezentanții centrului comercial au dorit să facă, printr-un comunicat de presă, precizări. Redăm textul acestuia, integral, în continuare:

„Aseară, o persoană, încă necunoscută, a acționat în mod intenționat butonul de alarmă și a părăsit centrul comercial. Imediat au fost activate procedurile de evacuare, iar întreg personalul a acționat conform instruirii în astfel de situații. Simultan, au fost transmise, prin intermediul sistemului de sonorizare al centrului comercial, mesaje prin care clienții erau rugați să părăsească incinta mall-ului.

Vizitatorii care se aflau în acele momente în City Park Mall au fost îndrumați spre cele mai apropiate ieșiri și nicio persoană nu a fost rănită. Sistemul automat de siguranță a funcționat fără probleme, iar în urma verificărilor amănunțite s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă.

Reprezentanții City Park Mall au contactat deja autoritățile și au depus o plângere pentru ca persoana responsabilă să fie trasă la răspundere. Dorim să ne reasigurăm vizitatorii că toate sistemele de securitate funcționează la cei mai ridicați parametri, dovadă fiind și evacuarea rapidă și în perfectă siguranță de aseară.”

Reprezentanții City Park Mall nu au comentat însă și faptul că, în timpul alertei și a acțiunii de evacuare, în condițiile în care nu se știa care este pericolul care plana asupra atât de multor oameni și care ar putea fi consecințele, nu au contactat în timp real Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea".

Fotografia are rol pur ilustrativ.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2458 secunde