De necrezut! Deţinuţii VIP din Arestul Poliţiei Capitalei, spionaţi de DNA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

De necrezut! Deţinuţii VIP din Arestul Poliţiei Capitalei, spionaţi de DNA

Eveniment 08 August 2017 / 16:20 2296 accesări

O informaţie explozivă vine de la postul România TV! Jurnaliştii acestei televiziuni susţin că au dovada că în Arestul Central al Poliţiei Capitalei deţinuţii pot fi ascultaţi şi de asemenea, că se poate monta tehnică de supraveghere, microfoane sau camere. Nu că ne-am mira foarte tare că se întâmplă asta în arest, dar acum dovezile prezentate de postul citat vin cu detalii impresionante. Astfel, potrivit sursei citate, „pe 10 februarie 2015, Direcţia Naţională Anticorupţie a trimis către Curtea de Apel Bucureşti o adresă prin care cere să se dea aviz pentru supravegherea tehinică în dosarul lui Gabriel Strutinsky. Acea adresă a fost semnată chiar de la Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA. Supravegherea video, audio sau prin fotografiere a lui Strutinsky Sorin Gabriel, inclusiv prin pătrunderea în spaţii private, respectiv Arestul DGPMB - inclusiv în spaţiul rezervat vorbitorului, precum şi în camera 9 (în care este repartizat Strutinsky Sorin Gabriel) în vederea activării sau dezactivării mjloacelor tehnice ce urmează a fi folosite pentru executarea măsurii supravegherii tehnice”.

Tot în ziua cu pricina, Curtea de Apel Bucureşti a dat curs acestei măsuri tehnice, încuviinţând-o, iar în mandatul de supraveghere se specifică următoarele lucruri: „timp de 29 de zile va trebui să fie supravegheaţi tehnic cei din acest dosar, inclusiv Gabriel Strutinski. În mandat se spune de asemenea că măsurile de supraveghere sunt următoarele: supravegherea video, audio sau prin fotografierea lui Strutinsky Gabriel, inclusiv prin pătrunderea în spaţii private respectiv Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Tot în acest mandat de supraveghere se menţionează şi numărul celulei în care urma să stea Gabriel Strutinsky şi anume camera 9, doar că toţi deţinuţii care au stat în acea celulă au fost supravegheaţi şi ascultaţi. Ceilalţi deţinuţi care stăteau în cameră cu Strutinski erau oameni foarte importanţi. Este vorba despre Dorin Cocoş şi Gheorghe Pinalti. Aşadar, toţi trei au fost ascultaţi, iar înregistrările au ajuns la dosar. De asemenea, surse judiciare de încredere au dezvăluit recent pentru România TV că multi dintre deţinuţii din Beciul Domnesc sunt ascultaţi, de multe ori ilegal, şi au povestit cum este montată aparatura de interceptare în celule. VIP-urile ar fi cele vizate în special de acest sistem de spionaj, spun sursele România TV”, potrivit postului citat.

Materialul integral poate fi consultat la adresa:

http://www.romaniatv.net/documente-explozive-detinutii-din-arestul-central-al-politiei-capitalei-sunt-ascultati_370337.html12