Demisie în fruntea ALDE. Un lider național a părăsit partidul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Demisie în fruntea ALDE. Un lider național a părăsit partidul
Politică 11 Iulie 2019 / 17:32 420 accesări 1 comentariu

Preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi depune mandatul, în semn de solidaritate cu Biroul Politic Teritorial dizolvat în urma rezultatului slab obţinut la alegerile europarlamentare, şi renunţă şi la funcţia de vicepreşedinte deţinută la nivel naţional. „În calitate de preşedinte, sunt solidar cu biroul meu judeţean şi astăzi (joi n.r.) îmi depun mandatul de preşedinte, pe care după această conferinţă de presă i-l transmit preşedintelui Tăriceanu. De ce fac acest gest: pentru că această solidaritate dintre mine şi Biroul Politic Judeţean al ALDE Bistriţa-Năsăud s-a manifestat pe toată durata de când voi ştiţi că lucrez cu aceşti oameni. (...) Nu pot să mă desolidarizez de aceşti oameni, cu care am lucrat foarte bine, şi ei să fie pedepsiţi, şi Ţintean nu. Adică nu mi se pare corect şi decent în faţa opiniei publice şi a voastră, a presei”, a declarat Ioan Ţintean, menţionând că hotărârea sa este una „definitivă şi irevocabilă”. Ţintean a precizat că renunţă şi la funcţia de vicepreşedinte la nivel central, dar va rămâne membru în Delegaţia Permanentă Naţională, având în vedere calitatea sa administrativă de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Liderul demisionar al ALDE Bistriţa-Năsăud a adăugat că nu intenţionează să mai candideze pentru această funcţie în toamnă, considerând că partidul trebuie întinerit. La alegerile europarlamentare din 26 mai, ALDE a obţinut, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, 4,85% din totalul voturilor valabil exprimate.

Taguri articol
partidlegerezultatvoturiliderdemisie
Loading...

1 comentariu

Panu 00:20:44 / 12 Iulie 2019
Adica , ce ?

Adio , dar raman cu tine , mos Teaca Tariceanu ? Bai , maidanez , din satra de maidanezi sinistrati ALDE , acum sunteti undeva la 3 % . Pana in toamna ajungeti undeva la 2 % , iar anul viitor pe la 0,5 % , urmand sa mai fiti votati la ocna de catre procurori , pentru ca sunteti penali de penali , alaturi de PSD si PNL ! Rapciugosi si haimanale !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2131 secunde