DEZASTRU la Autoservirea Berlin, Tom Mall!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sănătatea publică, din nou în pericol! DEZASTRU la Autoservirea Berlin, Tom Mall!
Social 04 Ianuarie 2018 / 14:41 4983 accesări 1 comentariu

Sănătatea publică a fost din nou pusă în pericol! Unii comercianți parcă nu dau doi bani pe respectul față de clienți; în goana după bani, uită pur și simplu să respecte cele mai elementare reguli de igienă, reguli de bază din alimentație. În primele zile din 2018, comisarii Protecției Consuamtorilor din Constanța au descoperit dezastru la o unitate de alimentație publică - Autoservirea Berlin, din Centrul Comercial Tom. Unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficiențelor.

Anul 2018 a demarat cu ample controale la nivelul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța. Comisarii au descoperit dezastru la o unitate de alimentație publică din Constanța - Autoservirea Berlin, din Centrul Comercial Tom. Mai exact, în unitate condițiile igienico-sanitare erau precare, unele alimente nu aveau elemente de identificare, totul arăta jalnic. Frigiderele în care erau depozitate alimentele erau necurățate corespunzător, aveau rafturi ruginite. De asemenea, în bucătăria unității unele alimente erau depozitate în pungi, fără însă să existe vreun element de identificare. Comisarii au fost nemulțumiți de faptul că ciorbele, deși potrivit rețetelor ar fi trebuit să conțină carne, acestea era pusă separat. ”Dumneavoastră acasă aveți carnea separat? Cum adică puneți carnea după?”, a întrebat comisaratul șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu. Angajații au reclamat acestuia că așa procedează multe localuri, și că nu ar avea cum să cântărească respectiva carne din ciorbă. În acest sens, comisarii au cerut reclamanților să facă o sesizare la ANPC. Tot la capitolul nereguli, depozitarea alimentelor în frigidere se făcea necorespunzător; carnea crudă lângă cea preparată, alături de unele legume. Nu în ultimul rând, contrar regulilor din alimentația publică, în bucătărie erau folosite vase din material plastic. Una peste alta, potrivit comisarului șef adjunct al CJPC, unitatea a fost închisă temporar până la remedierea deficiențelor.

Vezi video aici:

https://youtu.be/TUmEDG8kHoYhttps://youtu.be/TUmEDG8kHoY

loading...

1 comentariu

cici 22:38:31 / 05 Ianuarie 2018
mda

Berlin ? Mmm dar ce sani siliconati are patroana de acolo ...se vede ca acei inspectori ce i-au facut de ocara sunt homalai ! Altii , in locul lor erau deja pierduti intre sanii apetisanti ai dnei milf de la Berlin. Rog cei de la stiri cand e vorba de Berlin din Barlad sa ataseze o poza cu cracii patroanei de acolo , iar cand e vorba de Berlin Cta sau Eforie sa ataseze o poza cu silicoanele babei ! Doar in felul asta mai arunca cineva o privire pe gazetuta voastra

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2187 secunde