Dezbatere publică la Hârşova în cadrul proiectului ,,Sănătate fără frontiere prin sport şi cooperare - uniţi în lupta împotriva bolilor”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Dezbatere publică la Hârşova în cadrul proiectului ,,Sănătate fără frontiere prin sport şi cooperare - uniţi în lupta împotriva bolilor”
Sport 24 Octombrie 2018 / 10:22 401 accesări 0 comentarii

Primăria orașului Hârșova informează că, în zilele de 25 şi 26 octombrie 2018, la sediul instituţiei, în Sala de festivități, va avea loc o dezbatere publică comună a Studiului și Planului de măsuri pentru combaterea inactivității fizice, organizată în cadrul seminarului intitulat AN EFFECTIVE COOPERATION FOR HEALTH, din cadrul proiectului ,,Sănătate fără frontiere prin sport şi cooperare - uniţi în lupta împotriva bolilor”, Cod 16.5.2.063 - ROBG-139”.

Responsabil principal cu implementarea activității proiectului: Orașul Hârșova.

Beneficiari implicați: Municipalitatea Shabla și Federația Româna de Oină.

Planul comun de măsuri a fost elaborat în urma realizării unui studiu aprofundat privind cauzele ce determină inactivitatea fizică în randul populației precum și efectele negative asupra stării de sănătate a locuitorilor.

Studiul va detalia bolile ce pot fi prevenite și/sau ameliorate prin activitățile fizice de orice natură și avantajele mișcării zilnice (sport, activități fizice curente, activități fizice de recreere,etc) pentru menținerea unei stări de sănătate optimă; avantaje economice și sociale; rolul și potențialul sportului în viața socială a individului (integrare și incluziune socială, dezvoltare personală, etc).

Seminarul presupune activități interactive, de dezbatere a măsurilor propuse pentru combaterea eficientă a inactivității fizice. Se vor înregistra toate observațiile și opiniile primite de la participanți în timpul seminarului și se vor formula concluzii cu privire la revizuirea planului de măsuri.

Proiectul propune noi abordări prin acțiuni concrete ce oferă comunităților româno-bulgare facilități pentru practicarea mișcării în scopul prevenirii bolilor și menținerii unei stări de sănătate optimă pe tot parcursul vieții.

O copie a Studiului și Planului de măsuri pentru combaterea inactivității fizice este afişată pe site-ul oficial al orașului Hârșova, la adresa www.primaria-harsova.ro.

Invităm la dezbaterea publică comună, organizată în cadrul seminarului din 25/26.10.2018, toţi cetăţenii orașului Hârșova şi reprezentanţii mass-media pentru a-si face cunoscute observaţiile şi sugestiile pe marginea Studiului și Planului de măsuri pentru combaterea inactivității fizice.

PREȘEDINTE F.R.O.,

Nicolae DOBREŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2016 secunde