Dezvăluiri incendiare despre acoperiții din Politică, Justiție, Presă și Afaceri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
STATUL PARALEL - "STAPÂNIRE PRIN ÎMBOGĂȚIRE!"

Dezvăluiri incendiare despre acoperiții din Politică, Justiție, Presă și Afaceri

Binomul se cutremură din temelii
Justiție 12 Septembrie 2017 / 07:58 3106 accesări

Col. (r) Daniel Dragomir a fost decorat cu cea mai înaltă distincție a României, a fost decorat de CIA și a fost multiplu medaliat olimpic internațional, în liceu, la filisofie

Col. (r) Daniel Dragomir a fost decorat cu cea mai înaltă distincție a României, a fost decorat de CIA și a fost multiplu medaliat olimpic internațional, în liceu, la filisofie

Fostul adjunct al lui Florian Coldea, colonelul SRI în rezervă care a demisionat și a parăsit Sistemul în 2013, a făcut, aseară, în emisiunea găzduită de România TV și moderată de Victor Ciutacu, alături de Ion Cristoiu, dezvăluiri devastatoare, care nu pot decât să cutremure Binomul din temelii. Despre STĂPÂNIRE prin ÎMBOGĂȚIRE, despre modul în care s-a acaparat Puterea în România în beneficiile unei Mafii, despre acoperiții din Justiție, Presă, Politică, despre afacerile și firmele acoperite ale SRI, despre aresările ordonate de Florian Coldea și multe altele, citiți în transcrierea de mai jos a declarațiilor incendiare ale colonelului Daniel Dragomir.

"Rechizitoriile DNA erau făcute de ofițeri SRI! Bravii procurori de la DNA le luau, le contrasemnau și mai apoi le trimiteau în instanță, unde se creau culoarele necesare. Se trimiteau bilețele către judecători anume desemnați, care erau santajați, în relații cu unii din SRI sau ofițeri acoperiți, ceea ce e ilegal. Au fost foarte multe abuzuri. Florian Coldea avea un braț armat în Justiție cu DNA și Kovesi", a declarat, luni seară, la România Tv, colonelul SRI în rezervă, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, la Brigada Anti Terorism.

Daniel Dragomir a vorbit despre Deep State - Statul Paralel, care și-ar avea originile în întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea, în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009.

"Generalul Florian Coldea a ordonat arestări în prezența mea. Din 2009, oameni de afaceri, politicieni, jurnaliști au fost interceptați pe mandate de securitate națională diferite, cerute de SRI, timp de 5 ani. Aceste mandate au fost transmise de fostul șef al Parchetului General, doamna Kovesi. Sunt pregătit să prezint modul în care s-a acaparat Puterea în această țară în beneficiile acestei Mafii. O mafie are de obicei reguli, dar această clică nu a respectat nimic", a dezvăluitDaniel Dragomir.

"Firme românești au fost falimentate, unele au fost preluate de Statul Paralel", a declarat Dragomir.

"O firmă privată nu are nicio șansă la o licitațiecontra unei firme acoperite a SRI.Sunt firme, oameni de afaceri care au fost împinși pe marginea prăpastiei pentru interesul unei clici. Scopul era STĂPÂNIRE prin ÎMBOGĂȚIRE!", a mai afirmat Dragomir.

"Firme acoperite ale SRI sunt în toate domeniile, inclusiv și în turism. Au fost folosițibani din aceste firme sub conducerea dlui Coldea", a susținut fostul colonelSRI.

Daniel Dragomir,care a fostșef al Direcției Antiterorism,a dezvăluit căNICIODATĂ nu a văzut sau avizat vreun mandat de securitate națională pentru un cetățean român, cu toate că aceste documente sunt acum folosite de DNA (?!).

"În martie 2014, Laura Codruța Kovesi, în calitate de șef al DNA, a cerut aceste mandate și respectivele interceptări, pe care le-a folosit apoi ca să facă dosare. Niciodată înainte Procurorul General Kovesi nu a transmis respectivele interceptări la DNA", a mai spus fostul colonel SRI.

"SRI s-a implicat în toate domeniile: afaceri, media etc., până la plecarea mea din 2013, când i-am spus aceste lucruri domnului Coldea. Se derulau lucruri care depășeau activitatea legală. Era vorba de setea de control, de setea de putere, în care exista foarte mult interes personal", a precizat Dragomir.

"Am văzut jurnaliști și politicieni intrând sau ieșind din biroul lui Florian Coldea", a mai spus acesta.

Colonelul Dragomir a susținut că au existattrei zone de abuzuri: acoperiții din media, unde existau interese mari în mass media, implicarea în politică prin acoperiți și implicarea în câmpul tactic din Justiție.

"Cer o comisie parlamentară care să facă lumină în aceste cazuri. Într-o astfel de comisie voi putea depune mărturie fiind derogat de la secretul profesional. Pot fi obținute date extrem de concrete", a solicitat colonelul SRI în rezervă.

Daniel Dragomira demisionat dinSRI în 2013. Apoi a fost arestat în două dosare, printre care Black Cube.

Despre dosarul Black Cube, Dragomir a spus: "Dosarul Black Cube instrumentat de DIICOT se referă la suspiciuni de corupție la adresa șefei DNA. Acuzații de spionaj nu se regăsesc în dosar."

„Toată lumea vorbește astăzi despre Sistem. Cu S mare. Eu am fost un membru al sistemului. Sistemul este format din sute, mii de oameni, bărbați și femei, care fac parte din diferite instituții ale statului român, în special insituțiile de forță, și care zi de zi își desfășoară activitatea pentru interesul statului român. Acesta este Sistemul. În interiorul Sistemului avem o diferență terminologică, care la noi a început să fie extrem de pregnantă și care se vede prin abuzuri - Statul paralel. Este altceva decât sistemul! Statul paralel este o clică, o mafie. O gașcă de băieți și fete de la vârful sistemului care au decis să utilizeze instituțiile și sistemul în scop personal. Ori lucrurile astea au început să se vadă în 2009”, a declarat Dragomir.

„Despre zona acoperiților din media - orice serviciu din lume utilizează așa ceva, dar în cazul României trebuie să facem o delimitare. Un ofițer acoperit din media, care desfășoară activități penstru sprijinul securității naționale, este cu totul diferit de un acoperit din media care primește pe mailuri rechizitorii sau documente nepublice din dosar și are un singur ordin: să-l facă praf pe acel om, pe acea persoană, să o arate opiniei publice ca pe un infractor sau un penal. Pe câțiva care au răspuns la ordinele Binomului, i-am cunoscut și personal. I-am văzut în biroul lui Coldea. Dar nu știu cum au putut să facă acest lucru, nu știu. Nu a fost în beneficiul statului. A fost în beneficiul unei persoane”, a mai spus Dragomir.

„Ofiţerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau, le contrasemnau şi le trimiteau în instanţă. Sperau ca cei din câmpul tactic să dea decizii favorabile. SRI trimitea bileţele şi dictata complete de judecată. Erau relaţii personale între judecători şi ofiţeri care erau implicaţi în câmpul tactic. Generalul Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziţii înalte. A fost şi prin şantaj, și un exemplu este arhiva SIPA. Au fost şi ofiţeri acoperiţi în justiţie. Când vorbim de ofiţeri acoperiţi printre procurori şi judecători se încalcă grav Constituţia”, a arătat Dragomir.

Daniel Dragomir mai spune că, timp de cinci ani, oameni politici, jurnalişti sau oameni din societatea civilă au fost ascultaţi pe mandate care vizau activităţi de terorism. „În perioada 2009-2013, mai mulţi oameni politici, de afaceri şi din societatea civilă, dar şi jurnalişti au fost interceptaţi timp de cinci ani continuu pe mandate de siguranţă naţională, invocându-se activităţi conexe de mijloace teroriste. Există şi documente în acest sens. Pot să spun cum s-a acaparat puterea în această ţară pentru această mafie”.

Dezvăluirile continuă pe blogul personal al fostului adjunct al lui Coldea, www.dragomirdaniel.ro

Așa cum a promis în cadrul emisiunii de luni, moderată de Victor Ciutacu, Daniel Dragomir a publicat a doua zi documente grăitoare. Redăm, în continuare, postarea colonelului Dragomir, de marți, 12 septembrie, iar documentele le prezentăm în secțiunea foto.

"Mandatele de siguranță națională la care am făcut referire aseară se referă, ca un prim exemplu, la una din modalitățile în care oameni din media, oameni de afaceri și oameni politici au fost interceptați în ultimii ani.

În acest caz vorbim de perioada 2009-2013.

Interceptările s-au facut în baza prevederilor Legii 535 / 2004 privind prevenirea și combaterea terorismului și în baza Legii 51 / 1991 privind securitatea națională a României. Aceste prevederi au permis interceptarea unor persoane pentru activități conexe fenomenului terorist: “subminarea, sabotajul sau orice acțiuni care au ca scop înlăturarea prin forță a instituțiilor democratice…” (art.3 lit. f) și “inițierea sau constituirea de organizații sau grupări ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a acestora…” (art. 3, lit. l).

Mai mult, în luna februarie 2014, după ce a avizat toate cererile de eliberare a mandatelor în cauză din poziția de Sefă a Parchetului General, doamna Kovesi solicita toate aceste mandate pentru a le utiliza în dosare de corupție, de data aceasta din pozitia de Șefă a DNA.

De ce?
Cum a fost posibil așa ceva?
Cine a aprobat și care a fost lanțul ierarhiei utilizate în acest caz?
Cât a costat toată urmărirea “teroriștilor”?
Câți oameni politici, din media și de afaceri au fost urmăriți?
Despre toate acestea și multe altele în curând."

Sursa: flux24.ro

Sursa: www.danieldragomir.ro12
Pagina a fost generata in 0.2136 secunde