DGAS organizează cursuri pentru îngrijirea bătrânilor la domiciliu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

DGAS organizează cursuri pentru îngrijirea bătrânilor la domiciliu

Social 22 Septembrie 2021 / 12:06 599 accesări

Începând cu data de 15.10.2021, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța în calitate de beneficiar în cadrul proiectului „SSM@160 - Servicii sociale și socio-medicale pentru persoanele vârstnice din municipiul Constanța”, va organiza GRATUIT sesiuni de formare profesională în ocupația de „Îngrijitor bătrâni la domiciliu”, pentru un număr de 32 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Cursul va avea o durată de pregătire de 360 de ore. După susținerea examenului, se eliberează un certificat de calificare recunoscut la nivel naţional/european, emis de Ministerul Educației şi Ministerul Muncii şi Protecției Sociale şi un supliment descriptiv la certificatul de calificare (supliment ce cuprinde compețentele dobândite în urma cursului).

După absolvirea programului de formare profesională, celor 32 de persoane calificate li se va acorda subvenție în valoare de 1.800 de lei/persoană și vor fi angajate în cadrul DGAS Constanța pe perioada determinată, în funcția de îngrijitor bătrâni la domiciliu.

Cursul va include un modul de dezvoltare durabilă, egalitate de șanse și participare civică, pentru a facilita contactul cursanților cu activitatea de acordare a serviciilor la domiciliul persoanelor vârstnice.

Persoanele interesate se pot adresa:

Expert Grup Tinta – Dragan Teodora

E-mail: teodoramaria.dragan@gmail.com

Telefon: 0787.821.046

Manager Proiect – Adamescu Cristina

E-mail: cristina.adamescu83@gmail.com

Telefon: 0766.333.705Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1819 secunde