Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, reținut pentru luare de mită

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, reținut pentru luare de mită

Eveniment 18 Aprilie 2018 / 13:09 815 accesări

Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime, Marius Ciubrei, a fost reţinut pentru luare de mită, procurorii DNA susţinând că ar fi primit peste 1.700 de euro pentru angajarea unor persoane.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de DNA, procurorii din Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 17 aprilie 2018, a lui Luigi Marius Ciubrei, director al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA, pentru luare de mită şi a lui Constantin Tarău, marinar la aceeaşi companie, pentru complicitate la luare de mită.

În ordonanţa procurorilor se arată că există probe potrivit cărora, în perioada iunie 2017 – aprilie 2018, Ciubrei, prin intermediul lui Tarău, a pretins şi primit de la patru persoane peste 1.700 euro, în scopul angajării unor persoane în cadrul companiei pe care o conducea pe posturile de “marinar” şi ”mecanic”.

”În realitate, sumele de bani, plătite efectiv de persoanele interesate, au fost mult mai mari, inculpatul Tarău Constantin şi alte persoane oprindu-şi un <comision> cuprins între 100 şi 600 de euro. Ultima <plată>, în valoare de 500 euro, s-a realizat în aceeaşi manieră la data de 17 aprilie 2018, când s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, arată DNA.

(mediafax.ro)12
Pagina a fost generata in 0.1602 secunde