Distruge cancerul în 48 de ore! Află despre ce plantă-minune este vorba!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Distruge cancerul în 48 de ore! Află despre ce plantă-minune este vorba!

Sănătate 16 Octombrie 2017 / 12:00 3883 accesări

Este de 100 de ori mai eficienta decât chimioterapia, spun specialiștii chimiști din Canada. Ceaiul de păpădie lucrează asupra celulelor canceroase în termen de 48 de ore, protejându-le pe cele sănătoase.

Această plantă este foarte neglijată, însă ea are multe proprietăți medicinale. Tot ce trebuie să faceți este să culegeți păpădia de pe un câmp curat, departe de transportul rutier. În timp ce bunicile noastre au folosit siropul de păpădie datorită conținutului de substanțe de vindecare, acum este cunoscut faptul că rădăcina păpădiei poate ajuta paciențtii cu cancer. Oamenii de știință au descoperit că rădăcinile acestei plante „lucrează” mai bine decat chimioterapia, deoarece poate distruge celulele canceroase. Un studiu al Departamentului de Chimie și Biochimie din Canada a arătat că există o nouă speranță pentru pacienții cu cancer. S-a demonstrat faptul că rădăcinile păpădiei „ucid” celulele afectate de cancer, fără a afecta alte celule din organism.

Cercetătorii spun că tratamentul continuu cu această plantă poate distruge celula cea mai mare de cancer, iar datorită rezultatelor minunate, echipa de cercetători a primit un sprijin suplimentar pentru a continua cercetarea asupra acestei plante.

Potrivit siteului bewoman, John Di Carlo, care are 72 de ani, s-a convins singur de proprietățile curative ale păpădiei în timp ce, fără succes s-a tratat timp de trei ani cu alte metode. Ca o alternativă, el a băut ceai din rădăcină de păpădie și numai după patru luni acest om s-a vindecat complet.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.8769 secunde