Doi presupuși responsabili locali Al-Qaida, eliminați în Yemen în urma unor raiduri aeriene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Doi presupuși responsabili locali Al-Qaida, eliminați în Yemen în urma unor raiduri aeriene

06 Aprilie 2017 / 15:40 412 accesări

Doi presupuși responsabili locali Al-Qaida au fost eliminați în Yemen în urma a două raiduri aeriene lansate de drone și atribuite Statelor Unite, care și-au intensificat atacurile asupra teroriștilor din această țară, au indicat surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de Le Figaro.

Ahmed Ali Saana a murit atunci când motocicleta sa a fost ținta unui raid aerian în noaptea de miercuri spre joi, a declarat un responsabil din cadrul serviciilor yemenite de securitate, sub condiția anonimatului.

În momentul în care a avut loc raidul, Saana circula în localitatea Khabar al-Muraqasha din provincia Abyane, care a fost ținta mai multor raiduri aeriene americane împotriva Al-Qaida din Peninsula Arabică de când a fost învestit în funcție Donald Trump.

Khattab al-Wahishi a murit în aceleași condiții, în timp ce circula cu motocicleta sa în localitatea Samaa din provincia Baida, potrivit unor surse locale. Acesta era nepotul fostului adjunt Al-Qaida, Nasser al-Wahishi, eliminat într-un raid aerian american în iunie 2015 în Yemen, potrivit acelorași surse.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2005 secunde