Dosarul privind Secţia de Arşi de la Spitalul Floreasca, declinat la DNA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Dosarul privind Secţia de Arşi de la Spitalul Floreasca, declinat la DNA

Sănătate 18 Iulie 2016 / 09:27 2332 accesări

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au declinat la DNA dosarul în care se fac cercetări în legătură cu nefuncţionalitatea Secţiei de Arşi de la Spitalul Floreasca, faptele fiind de competenţa procurorilor anticorupţie, conform unor surse judiciare.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au început în luna mai urmărirea penală in rem pentru fapte de abuz în serviciu în dosarul deschis ca urmare a sesizării Corpului de Control al ministrului Sănătăţii, în urma neregulilor găsite la Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

În cadrul anchetei, procurorii au descoperit indicii potrivit cărora faptele ar fi de competenţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie astfel că dosarul va fi instrumentat de DNA.

Corpul de Control al ministrul Sănătăţii anunţa că verificările făcute confirma că Unitatea de îngrijire a arşilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca nu este încă pe deplin funcţională. Reprezentanţii Corpului de Control susţineau în raportul întocmit în urma controlului că în ultimele şase luni autorităţile au primit informaţii contradictorii de la conducerea Spitalului de Urgenţă Floreasca.12
Pagina a fost generata in 0.2203 secunde