Două dale de beton s-au ridicat pe Autostrada Soarelui. Restricție de viteză

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Din cauza căldurii Două dale de beton s-au ridicat pe Autostrada Soarelui. Restricție de viteză
17 Iunie 2019 / 11:40 1710 accesări 1 comentariu
sursa foto: antena3.ro

sursa foto: antena3.ro

Echipele de intervenţie rapidă ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) acţionează, astăzi, pe Autostrada Soarelui, unde un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii, potrivit unui comunicat al instituţiei și, probabil, din cauza modului defectuos al construcției, potrivit multora dintre cei care au fost nevoiți să circule pe respectiva porțiune de drum.

"Pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 13+100 de metri, pe sensul de mers către litoral, un rost de dilataţie a ridicat două dale de beton, din cauza căldurii. Echipele de intervenţie rapidă ale CNAIR acţionează începând cu ora 11, pentru remedierea problemei, fiind restricţionată prima bandă a direcţiei Bucureşti - Constanţa. Se estimează că intervenţia va dura până la ora 14:00. Zona este semnalizată corespunzător şi a fost instituită restricţie de viteză de 40 km/h", anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să conducă cu prudenţă, respectând restricţiile instituite temporar, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

1 comentariu

Hollywood 13:35:36 / 17 Iunie 2019
Proști grămadă

De ani de zile voi din mass-media va pierdeti vremea in discutii sterile si amanunte fara nicio relevanta referitoare la A2. Nici pana in ziua de azi nu s-a pus degetul pe rana: cine a proiectat, cine a aprobat investitia si cine a semnat de luare in primire a tronsonului din A2 pana la km 36 construit pe dale de beton? Care a fost ratiunea acestor dale si de ce abia de la km 36 este asfalt? Cu nume si prenume, ca sa stie toata lumea. Si abia dupa aceea putem face niste legaturi. Vad cum multi se iau de ministrul Cuc(uleț) ,dar prostovanul va ridica din umeri. Nu are nefericitul nicio vina. Plm.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2121 secunde