Elena-Gabriela Ruse şi Monica Niculescu, în sferturi la Nottingham

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Elena-Gabriela Ruse şi Monica Niculescu, în sferturi la Nottingham

Sport 14 Iunie 2019 / 10:43 795 accesări
Elena-Gabriela Ruse continuă la simplu şi dublu (sursa foto: Facebook Ruse Gabriela)

Elena-Gabriela Ruse continuă la simplu şi dublu (sursa foto: Facebook Ruse Gabriela)

Tenismena Elena-Gabriela Ruse (locul 211 WTA), jucătoare venită din calificări, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de simplu de la Nottingham, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. Elena-Gabriela Ruse a învins-o, în optimile de finală, pe Viktorija Golubic (Elveţia, locul 85 WTA), cu scorul de 7-6 (7/3), 4-6, 6-4, după două ore şi 25 de minute de joc. Din cauza ploii de la Nottingham, întâlnirea a avut loc în sală, pe o suprafaţă rapidă, şi nu în aer liber, pe iarbă. Pentru un loc în semifinale, Elena-Gabriela Ruse o va înfrunta pe favorita numărul 1, Caroline Garcia (Franţa, locul 28 WTA).

Elena-Gabriela Ruse şi-a asigurat un cec în valoare de 6.175 de dolari şi 78 de puncte WTA pentru evoluţia din calificări şi prezenţa în sferturi la simplu.

La dublu, perechea formată din Monica Niculescu şi Elena-Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut în primul tur de Sharon Fichman (Canada) şi Miyu Kato (Japonia), cu scorul de 6-3, 5-7, 10-8, după o oră şi jumătate de joc. Tenismenele noastre vor întâlni în turul secund perechea alcătuită din Alexa Guarachi (China) şi Erin Routliffe (Noua Zeelandă). Monica Niculescu şi Elena-Gabriela Ruse şi-au asigurat un cec în valoare de 1.820 de dolari şi 60 de puncte WTA.12
Pagina a fost generata in 0.2181 secunde