Ești un bun informatician și ai o idee? Pune-o în valoare la Concursul Universității „Ovidius“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ești un bun informatician și ai o idee? Pune-o în valoare la Concursul Universității „Ovidius“

Educație 17 Mai 2018 / 16:14 2694 accesări

Tinerii pasionați de informatică din județul Constanța sunt provocați de către Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității Ovidius la un super concurs de programare și creativitate. Ajuns la a XI-a ediție, Concursul pentru Elevi și Studenți în Tehnologia Informației - ESTIC 2018 va avea loc în data de 19 mai 2018, începând cu ora 9:00, la Universitatea „Ovidius“ din Constanța (Bd. Mamaia, nr. 124), sala AB1, parter.

Concursul se adresează studenților și elevilor de liceu și le oferă acestora șansa de a-și folosi talentul și cunoștințele pentru a dezvolta aplicații în diverse domenii IT. Aplicațiile software vor fi evaluate de către un juriu format din profesori ai facultății şi reprezentanți ai companiilor partenere acestui concurs, în funcție de originalitatea ideii, implementare şi utilitate practică, iar cele mai bune vor fi premiate.

Competiția va reuni mai multe companii din domeniul IT precum AquaSoft, Xact Consulting, Silva Sistems, GSData, Vauban care vor acorda premii și își vor prezenta domeniul de activitate și oferta de job-uri și internship-uri pentru studenții Facultății. Pentru mai multe detalii, se poate accesa site-ul FMI, transmite Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.1601 secunde