„Eu aleg ROmânia! 100 de destinaţii de neuitat”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Expoziție de fotografie la Biblioteca Județeană „Eu aleg ROmânia! 100 de destinaţii de neuitat”
Cultură 24 Martie 2015 / 00:00 591 accesări 0 comentarii

La Biblioteca Judeţeană „Ioan N. Roman” Constanţa poate fi admirată, timp de o lună, o expoziție de fotografie de înaltă ținută, „Eu aleg ROmânia! 100 de destinaţii de neuitat”.

            „Poate nu ştiţi, dar avem ceea ce alţii nici nu visează: deltă, cetăţi milenare, saline unice în lume, cascade spectaculoase, munţi plini de mistere. De ce să aşteptăm să ne declare alţii unici? Prinţul Charles al Marii Britanii a făcut acest lucru, dar noi putem să facem mult mai mult. Fiecare loc are o poveste, iar Radio Constanţa vă propune o călătorie imaginară prin toate regiunile istorice ale ţării: Dobrogea, Maramureş, Bucovina, Transilvania, Crişana, Moldova, Banat, Oltenia şi Muntenia în imagini”, se arată în comunicatul Radio Constanța.

            Itinerarul propus de inițiatorii acestui proiect este de poveste: „Pentru început, vă poftim în Delta Dunării, un loc binecuvântat, scăldat deopotrivă de razele soarelui cât şi de reflexiile apei, apoi vă invităm cu Mocăniţa pe valea Vaserului, cu nuanțele de verde crud pe care le capătă pădurea și iarba, pe ploaie, la început de vară. Un alt loc pe care nu trebuie să-l rataţi este Poiana Mărului, o staţiune situată în inima munţilor Ţarcu, la 500 de metri altitudine, unde veţi simţi cum întineriţi”.

            Expoziția va rămâne deschisă până pe 23 mai, în foaierul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman”. Pagina a fost generata in 0.1884 secunde