Euro-duelul handbalului românesc: HCM Constanţa - Steaua

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mîine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Euro-duelul handbalului românesc: HCM Constanţa - Steaua
Eveniment 10 Octombrie 2006 / 00:00 681 accesări 0 comentarii

După cele două victorii senzaţionale din Liga Campionilor (34-31 cu Banik Karvina şi 33-28 cu GOG Svenborg Gudme), Handbal Club Municipal Constanţa are din nou în faţă o săptămînă decisivă. Mîine, de la ora 18.00, şefia campionatului se decide în Sala Sporturilor, handbaliştii constănţeni primind vizita formaţiei Steaua Bucureşti.

Biletele la meciul de handbal masculin dintre Handbal Club Municipal Constanţa şi Steaua Bucureşti, din etapa a şasea a Ligii Naţionale de handbal masculin, programat miercuri, 11 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, se pot procura de la chioşcurile “Telegraf” din următoarele zone: Delfinariu, Balada, Gară - Staţie 40, 43, Poşta Centru, Sala Sporturilor.

După cele două victorii senzaţionale din Liga Campionilor (34-31 cu Banik Karvina şi 33-28 cu GOG Svenborg Gudme), Handbal Club Municipal Constanţa are din nou în faţă o săptămînă decisivă. Cîteva zile în care echipa antrenată de Lucian Râşniţă şi Eden Hairi joacă pentru... LOCUL ÎNTÎI! Atît în campionat, cît şi în Grupa E a Ligii Campionilor! Un program pe cît de dificil pentru handbalişti, pe atît de provocator pentru suporterii lor, cei care i-au purtat de nenumărate ori spre victorii senzaţionale. Iar acum, în aceste patru zile mai importante parcă decît oricînd, fantasticii Constanţei au nevoie de susţinere, aplauze, sprijin şi o sală care să le facă picioarele adversarilor... să tremure! Indiferent că este vorba de Steaua, lidera Ligii Naţionale (cinci victorii în cinci meciuri) şi deţinătoarea Challenge Cup (performanţă însemnată, dar care trece în umbra parcursului european al campioanei, atît în Cupa Cupelor, cît mai ales în Champions League), sau Kiel, super-echipa germană cu aură de invincibilitate (dar care, ne amintim de Barcelona, va avea viaţă grea în Sala Sporturilor).

Vasile Stîngă, "spion" la meciul cu Gudme

Mîine, de la ora 18.00, şefia campionatului se decide la Constanţa! Municipalul întîlneşte Steaua, echipa ce pare în forma cea mai bună la debutul sezonului intern. Chiar dacă a evoluat ciudat de slab în partidele cu CSM Medgidia (30-28), HCM Braşov (27-26) şi mai ales Poli Timişoara (24-24 marţea trecută), campioana şi deţinătoarea Cupei României a dovedit concentrare şi o putere uimitoare de luptă în partidele decisive, caracteristici ce se vor vedea, nu ne îndoim, şi în super-meciul de mîine. "Am şi uitat meciul cu Gudme!”, spuneau la două-trei minute după fantasticul meci Stavrositu şi compania. Şi continua centrul HCM-ului... "Important este să nu facem nuntă din această victorie contra danezilor! Ne gîndim deja foarte serios la campionat. Problema noastră este cum jucăm în campionat şi ne e frică să nu călcăm strîmb. Doar sîntem plătiţi şi pentru campionat şi pentru Liga Campionilor”. Mai ales că jucătorii noştri au de apărat un record de invincibilitate vechi de peste un an şi jumătate, de la înfrîngerea la zece goluri de acum două sezoane, în faţa lui Dinamo. „Ce serie avem! Urmează un meci greu cu Steaua miercuri, apoi Kiel şi iarăşi un meci greu cu Dinamo... Acum, ce-o vrea Dumnezeu!”, făcea "haz de necaz” şi George Buricea, unul din eroii meciului cu Gudme. Suporter şi "spion" la partida de Liga Campionilor a fost chiar antrenorul „militarilor” Vasile Stîngă, cel care a pronosticat victoria constănţenilor... "care joacă foarte bine pe propriul teren”. Sperăm că fostul mare internaţional român se va convinge de acest lucru nu mai tîrziu de mîine! Singura indisponibilitate medicală în tabăra noastră este Alexandar Adzic, care a suferit o fractură la degetul braţului de aruncare la ultima fază a meciului de sîmbătă, el ratînd astfel meciurile cu Steaua, THW Kiel, Dinamo şi Gudme. Interul ar putea fi înlocuit pe foaia jocului de ucraineanul Nikolai Kovalenko. Meciul care decide lidera naţională va fi transmis în direct de TV Neptun.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1224 secunde