Excluderi-surpriză din PSD! Cine a ieșit din partid pe ușa din dos

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Decizie în ședința CEx Excluderi-surpriză din PSD! Cine a ieșit din partid pe ușa din dos
Politică 05 Noiembrie 2018 / 17:26 1479 accesări 5 comentarii
Marian Neacşu și Adrian Ţuţuianu

Marian Neacşu și Adrian Ţuţuianu

Comitetul Executiv al PSD a aprobat, luni, excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu din partid. Decizia a fost luată cu 53 de voturi pentru şi 9 împotrivă, ultimul dintre ei anunţând că nu va lupta împotriva partidului, dar va contesta decizia. Marian Neacşu a deţinut funcţia de secretar general al PSD, după votul de la congresul din martie 2018, în timp ce Adrian Ţuţuianu era vicepreşedinte al partidului.

CE SPUN EXCLUȘII

„După acest vot evident că suntem excluşi. Vom merge, vom analiza, vom merge la organizaţii. Bineînţeles că vom face constestaţii, pentru că este o execuţie publică fără sens. E foarte interesant cum am reuşit să trec dintr-o extremă în alta. E absolut o minciună. Noi şi în scrisoare şi în orice prilej când am discutat cu colegii, nu am avut niciun moment intenţie de a vota cu Opoziţia. Noi am fost şi vom mai rămâne soldaţi credincioşi partidului”, a declarat Marian Neacşu, după şedinţa Comitetului Executiv. Cel de-al doilea exclus, Adrian Ţuţuianu, a declarat că decizia de luni arată că în partid este sancţionat delictul de opinie. „E un moment dificil pe care îl anticipam. Cred că e o greşeală majoră şi decizia de azi nu face altceva decât să arate că în PSD e sancţionat delictul de opinie. Eu m-am exprimat în interiorul partidului. Nu am văzut să condamne cineva faptul că un om e înregistrat în PSD de oameni interesaţi să strice lucrurile într-o organizaţie. Nu mi-am propus niciodată să ascund lucrurile care nu merg. Cred că partidul se îndreaptă într-o direcţie greşită. Rămâne că timpul să arate dacă noi am avut dreptate sau cei care au votat azi pentru excluderea noastră. Sunt căile statutare, Comisia de etică, Congres şi căile juridice. Mă voi consulta cu colegii de la PSD Dâmboviţa şi voi decide ce avem de făcut în continuare. Două lucruri vreau să fie clare. A vorbi despre problemele unui partid nu înseamnă a fi împotriva partidului. Nici eu, nici domnul Neacşu nu am sprijinit acţiuni împotriva partidului”, a spus Ţuţuianu.

Taguri articol
Loading...

5 comentarii

Ion 04:44:46 / 06 Noiembrie 2018
Cateiiiiiiîi

Cainele care nu asculta stapanul e fugarit de javre.pe motiv ca na latrat cand a primit comanda

NELU BASIST ÎMPUȚIȚ 09:55:08 / 06 Noiembrie 2018
Fanatik PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Îți amintesc JIGODIE Basista împuțită că senatorul PNL DANIEL ZAMFIR A FOST EXCLUS DIN PDL PNL CIUMA NEAGRĂ CU O MAJORITATE MAI MARE CA CE-A DIN PSD...25 AU FOST VOTURILE PT EXCLUDERE SI DOAR 2 ÎMPOTRIVĂ...Acum sa vedem de ce a fost exclus DANIEL ZAMFIR ?.. POATE ne spune NELU BASIST ÎMPUȚIȚ slugă PDL PNL CIUMA NEAGRĂ FANATIK până la moarte ?.. SIGUR că nu știe să răspundă IDIOTUL.Va spun eu :. SENATORUL DANIEL ZAMFIR ,CA UN LIBERAL ADEVĂRAT ,SA LUPTAT CONTRA ABUZURILOR DIN SISTEMUL BANCAR... CĂMĂTĂRIEI CU ACTE IN REGULA PRACTICATE DE BĂNCILE DIN ROMÂNIA..UN PROIECT DE LEGEA PROPUS DE DANIEL ZAMFIR PE CARE PDL PNL CIUMA NEAGRĂ IN FRUNTE CU LUDOVIC ORBAN NU LA VOTAT !!!!!!...Din fericirea PSD și ALDE și-au dat seama că e o lege bună pt românii și au.VOTAT CU ...DA !!!!!... ASTA E motivul pentru care a fost EXCLUS DIN PARTID DL DANIEL ZAMFIR..UN MOTIV RIDICOL..NU CA CE-I DOI CARE AU FOST EXCLUȘI DIN PSD DIN MOTIVE OBIECTIVE PT JIGNIRI ADUSESE COLEGILOR DE PARTID SI GUVERNULUI !!!!.. CE-A CE NU SA PRODUS LA DANIEL ZAMFIR SI TOTUȘI A FOST EXCLUS PT CA A ÎNDRĂZNIT SA ADUCĂ LEGII MAI BUNE IN SPRIJINUL POPORULUI .... ĂSTA E PDL PNL CIUMA NEAGRĂ !!!!!.CICA PARTID LIBERAL !!! DANIEL Zamfir e ACUM membru al ALDE .Un partid cu adevărată doctrină liberală.

Aleluia 11:48:48 / 06 Noiembrie 2018
Nr 2

Te-au spalat pe creier haznaua 3,parerea mea sa schimbi postul tv,si sa incerci pe cele de desenea animate, si sper ca tu esti ultimul din specia ta

BASIȘTII ÎMPUȚIȚI... 13:03:48 / 06 Noiembrie 2018
ÎNAINTE DE A POSTA mizeriile voastre

... Documentați-va !.. Altfel veți vota. pe Orban Blaga Turcan...Desene animate ale lui Traian Băsescu ...Care s-au aciuit sub sigla PNL.

Pt fanaticii PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 13:06:17 / 06 Noiembrie 2018
SLUGi ale lui Blaga

Pt ce a fost DEMIS exclus din PNL .. DANIEL ZAMFIR ?... Motivele sânt absurde pt un partid care se vrea Liberal !!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.182 secunde