Exclusiv Auto locul I și Trofeul de Excelență în Topul Firmelor CCINA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv Auto locul I și Trofeul de Excelență în Topul Firmelor CCINA
Lifestyle 07 Noiembrie 2018 / 19:01 223 accesări 0 comentarii


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a organizat, în data de 01 noiembrie 2018, Festivitatea “Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2017”, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.

La acest eveniment exclusivist sunt invitaţi an de an oameni de afaceri constănţeni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi naţionale, reprezentanţi ai Consulatelor străine din România, cât şi reprezentanţi din mass-media locală şi naţională.

Exclusiv Auto a ocupat pentru al patrulea an consecutiv locul 1 în clasamentul Întreprinderilor mijlocii, la nivel judeţean, pe domeniul Întreținerea şi repararea autovehiculelor și a fost premiat cu Trofeul de Excelență.

„Acest premiu de excelență ne onorează și validează munca și performanța întregii echipe, dar și confirmă încrederea clienților și partenerilor noștri. Mulțumim pe această cale celor câteva mii de clienți ai Exclusiv Auto care ne sunt alături de peste 11 ani de activitate și care ne determină să ne autodepășim și să fim mereu la cele mai înalte și exigente standarde”, a declarat Camelia Ciciu – Director de Marketing.


Exclusiv Auto, cel mai puternic distribuitor şi reparator autorizat al mărcilor Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, Seat şi Skoda Constanța, îşi propune în fiecare an să devină lider al pieţei regionale în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea noastră fiind aceea de a garanta satisfacţia clienţilor în domeniul mobilităţii.
La Exclusiv Auto, toti cei interesați de mașini vor găsi un consultant și un partener dedicat domeniului auto, cu o experiență solidă în domeniul comercializării de autovehicule, componente și accesorii auto.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2103 secunde