Fără apă caldă și căldură! Avarie CET pe Bulevardul Brătianu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fără apă caldă și căldură! Avarie CET pe Bulevardul Brătianu
Social 18 Ianuarie 2019 / 11:07 388 accesări 1 comentariu

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 18.01.2019 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 86. În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul strazilor: bd. I.C.Bratianu, str. Alba Iulia, str. Elena Cuza.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Loading...

1 comentariu

cetatean 10:40:57 / 19 Ianuarie 2019
o lege dementa

Cata dementa este in capul guvernantilor nostrii ,de toate culorile,ca sa ne oblige sa stam si sa platim in continuare la CET ,stiind ca infrastructura este distrusa (pentru ca s-au papat banii pentru intretinerea retelei prin carciumi )? Atat CET-ul cat si voi guvernanti a-ti facut lege care sa ne oblige sa nu ne debransam .Pai daca voi stiti ca nu puteti sa ne furnizati agentul termic necesar de ce vreti sa ne condamnati pe noi si copii nostri la frig ?De ce va bateti joc de noi ?Nu am suferit destul in alte vremuri ?De ce vreti sa ne nenorociti?Ce vina avem noi ca nu ati fost in stare ani de zile sa intretineti reteaua ?Chiar nu va este teama de noi ?Vreti sa luati toata pielea de pe noi ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2292 secunde