Faristul Kanda, amendat și exclus din lot trei meciuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a Faristul Kanda, amendat și exclus din lot trei meciuri
Sport 09 Septembrie 2019 / 20:06 536 accesări 0 comentarii
Baudouin Kanda nu a respectat spectatorii şi a fost sancţionat (sursa foto: ww.fcfarulconstanta.ro)

Baudouin Kanda nu a respectat spectatorii şi a fost sancţionat (sursa foto: ww.fcfarulconstanta.ro)

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat sancţionarea jucătorului Baudouin Kanda, care în timpul primei reprize a partidei de duminică, din etapa a şasea a Ligii a 2-a, cu FK Csikszereda, a avut un comportament neadecvat față de publicul aflat în tribunele stadionului „Gheorghe Hagi”. În urma acestui incident, antrenorul Ianis Zicu a luat decizia de a-l înlocui în minutul 31 cu Patrick Petre, explicând această măsură la conferința de presă de la finalul meciului.

„Nu sunt dezamăgit de jocul lui Kanda, ci de gest. Nu permit nimănui din acest colectiv să pună în pericol liniștea și confortul acestei echipe. Este un gest pe care nu trebuia să-l facă, indiferent de ceea ce strigă cei din tribună. Este un jucător experimentat și nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Ianis Zicu.

Situația creată a fost analizată luni, în cadrul unei ședințe la care au participat Tiberiu Curt, managerul clubului constănţean, antrenorul Ianis Zicu și jucătorul Baudouin Kanda. În urma acestei întâlniri, s-a luat decizia ca jucătorul Baudouin Kanda să fie sancționat pecuniar și să fie exclus din lot pentru următoarele trei meciuri.

„Îmi cer scuze tuturor pentru gestul necugetat pe care l-am făcut într-un moment tensionat și promit că nu se va mai repeta. Sper să demonstrez prin comportamentul și atitudinea mea că merit să revin în lot și prin evoluțiile mele pe viitor să mă revanșez în fața suporterilor”, a transmis Baudouin Kanda.

„Clubul nostru dezavuează orice gest de acest fel și le solicită tuturor jucătorilor să respecte spectatorii, orice derapaj urmând să fie drastic sancționat”, a fost mesajul clubului constănţean.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1881 secunde