FC Viitorul, în căutarea primei victorii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 3-a

FC Viitorul, în căutarea primei victorii

Sport 14 Septembrie 2020 / 00:06 380 accesări
Valentin Cojocaru şi Cosmin Matei

Valentin Cojocaru şi Cosmin Matei

Luni, 14 septembrie, de la ora 21.00: FC Viitorul Constanţa va întâlni, pe stadionul „Central” al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia a Ligii 1. O partidă care se anunţă dificilă pentru formaţia constănţeană, aflată pe penultimul loc în clasament, dar în care Viitorul trebuie să demonstreze că după 1-1 cu UTA şi 0-3 cu FCSB a venit timpul primei victorii sub comanda antrenorului Ruben de la Barrera.

„Va fi un meci dificil. Craiova este o echipă foarte bună şi trebuie să ne ridicăm la ritmul de joc, trebuie să facem un meci bun şi să câştigăm cele trei puncte. A fost un start dificil şi sperăm că o să fie din ce în ce mai bine. Ne gândim la fiecare meci să câştigăm. Important este să fim concentraţi pe tot parcursul meciului, să intrăm concentraţi de la început. A fost această pauză competiţională şi sperăm că pe noi ne-a ajutat” - Valentin Cojocaru.

„Meci destul de dificil, cu o echipă bună. Am avut timp în aceste două săptămâni să ne pregătim, să învăţăm mai bine ce vrea Mister (n.r.: Ruben de la Barrera) de la noi şi cu siguranţă vom arăta mai bine şi vom juca la victorie. Sper să ne îndeplinim obiectivul, să avem prima victorie în acest sezon. Consider că suntem mult mai bine pregătiţi şi vom arăta mai bine” - Cosmin Matei.

„Cu siguranţă vom întâlni o echipă puternică, dar suntem încrezători că putem obţine prima victorie în actualul sezon pe teren propriu. Muncim la antrenamente şi suntem pregătiţi. Fiecare meci este important, vrem să jucăm bine şi să fim competitivi” - Ruben de la Barrera, manager tehnic FC Viitorul.12
Pagina a fost generata in 0.3115 secunde