FC Viitorul trece în... 3D

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / CASA Liga 1 FC Viitorul trece în... 3D
Sport 21 Septembrie 2019 / 08:46 431 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Viitorul FC

Sursa foto: Facebook Viitorul FC

FC Viitorul a prezentat o tehnologie de ultimă oră, o premieră pentru România, prin care fanii formaţiei constănţene vor putea urmări întreaga istorie a clubului, precum și prezentul trupei antrenate de Gheorghe Hagi. Tinerii suporteri, cei pentru care social media și Internetul reprezintă o preocupare constantă, vor putea găsi pe site-ul clubului, grație unei tehnologii de ultim moment, un nou tab, prin care vor intra într-o reprezentare virtuală excepțională.

„Nu sunt fotografii ci, efectiv, un tur 3D prin care se poate pătrunde în vestiarul echipei din Casa Liga 1, în sala trofeelor clubului, în magazinul de la stadion. Jucătorii pot fi urmați pe drumul lor de la vestiar către teren și surprizele nu se opresc aici”, se menţionează pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Andreea Ogăraru, directorul de marketing de la FC Viitorul, a mărturisit că, în curând, turul va fi completat cu filmul Academiei Gheorghe Hagi și că în perioada următoare FC Viitorul va avea și o echipa de eSports: „Am reușit să introducem o serie de inovații. Azi ne referim la cele digitale. Credem că ultima noastră găselniță face diferența în peisajul fotbalului românesc”.

„Cel mai important e că domnul Hagi a înțeles nevoia publicului tânăr. E un public care ne place pe noi. Ăsta este prezentul în care trăim. Are nevoie să fie tot timpul conectat. Noi trebuie să fim acolo unde el caută, adică pe internet. Trebuie să avem tot felul de tool-uri, să fim mereu acolo unde acest public caută”, a declarat George Ogăraru, director scouting şi relaţii internaţionale la FC Viitorul.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3402 secunde