Festival de colinde, lansare de carte și concert caritabil de colinde

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Festival de colinde, lansare de carte și concert caritabil de colinde
Religie 16 Decembrie 2019 / 11:48 2853 accesări 0 comentarii

Miercuri, 18 decembrie 2019, de la ora 10.00, în sala Aula Magna a Palatului Arhiepiscopal se va desfășura cea de-a V-a ediție a Festivalului Județean de Colinde „Nașterea lui Hristos vestim”. Își vor da concursul elevi ai unităților de învățământ din municipiul Constanța și din județ.

Evenimentul este organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului.

Joi, 19 decembrie 2019, de la ora 17.00, în sala de lectură „Liliana Lazia” a Bibliotecii Județene „I. N. Roman” va avea loc lansarea albumului de desene „Sfântul Munte Athos. Pelerin printre veacuri”, semnat de către arhitect Dan Corneliu. Vor lua cuvântul: IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, Arhim. Andrei Tudor, starețul mănăstirii Dervent, Alice Dinculescu, critic de artă, și dr. Corina Apostoleanu, directorul Bibliotecii Județene „I. N. Roman”. Evenimentul este organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, Mănăstirea Dervent și Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene Constanța.

Colinde de Crăciun

Luni, 23 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de cultură a sindicatelor din Constanța va avea loc concertul caritabil „Colinde de Crăciun”. Organizat de către biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Constanța și Corala bărbătească ortodoxă „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului, concertul de colinde are drept scop strângerea fondurilor necesare finalizării construcției Așezământului „Sfântul Cuvios Arsenie”, din Techirghiol, destinat copiilor abandonați și femeilor abuzate. Intrarea este liberă.Pagina a fost generata in 0.1164 secunde