Finală constănțeană în turneul feminin de tenis de la Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp / Mamaia IDU Junior Championship - Mobexpert U16 Finală constănțeană în turneul feminin de tenis de la Mamaia
Sport 13 Iunie 2015 / 00:00 2009 accesări 1 comentariu

Finala probei de simplu din întrecerea fetelor de la a 21-a ediţie a turneului internaţional de tenis de câmp Mamaia IDU Junior Championship - Mobexpert U16, competiţie rezervată juniorilor cu vârsta sub 16 ani, care are loc la baza sportivă Tenis Club IDU din stațiunea Mamaia, se va disputa sâmbătă, de la ora 10.00, pe terenul central, între două constănțence. Principala favorită, Selma Cadâr (LPS „Nicolae Rotaru”), locul 15 în clasamentul general Tennis Europe Juniors Tour și câștigătoarea trofeului la ediția anterioară, s-a impus vineri, în semifinale, în fața unei alte sportive constănțene, Carmen Roxana Manu (LPS „Nicolae Rotaru”), cap de serie nr. 4, cu 6-3, 6-2. În cealaltă semifinală, Ramona Eva Chivu (LPS „Nicolae Rotaru”), cap de serie nr. 5, a continuat seria prestațiilor bune, impunându-se în disputa cu Diana Braga, cap de serie nr. 7, cu 6-1, 6-4.

În proba de simplu din competiția băieților, Constanța are doi reprezentanți în semifinalele programate sâmbătă, de la ora 10.00. Beneficiarul unui wild-card, Edris Fetisleam (CS Mamaia IDU), cap de serie nr. 3,  s-a impus fără probleme în duelul cu Rareș Mandu, cap de serie nr. 8, cu 6-3, 6-1, și se va duela pentru un loc în ultimul act cu favoritul nr. 2, Filip Jianu, care l-a învins, în sferturi, pe Ștefan Paloși (CS Mamaia IDU), cap de serie nr. 5, cu 6-1, 6-1. În cealaltă semifinală, Sergiu Medeșan (Break Tenis Club Constanța), cap de serie nr. 4, învingător, în sferturi, în fața lui Cristian Andreescu, cap de serie nr. 6, cu 7-5, 6-2, va avea o misiune dificilă în disputa cu principalul favorit al întrecerii, Ioan Luca Vidan, care a trecut, vineri, de Tudor Burduf, cap de serie nr. 7, cu 4-6, 6-4, 6-2. Finala va avea loc duminică, de la ora 10.00, pe terenul central al bazei sportive de la Tenis Club IDU.

Vineri seară au avut loc și finalele din probele de dublu, atât la fete, cât și în întrecerea băieților, Constanța reușind să câștige ambele trofee. La feminin, favoritele nr. 3, Ramona Eva Chivu (LPS “Nicolae Rotaru”) și Gabriela Davidescu, s-au impus, cu scorul de 6-4, 4-6, 10-7, în duelul cu dublul alcătuit din Oana Corneanu și Carmen Roxana Manu (LPS “Nicolae Rotaru”, cap de serie nr. 2. La masculin, cuplul format din constănțeanul Sergiu Medeșan și ucraineanul Dmytro Yeremenko, cap de serie nr. 2, au învins, cu scorul de 6-4, 2-6, 11-9, perechea constănțeană formată din Edris Fetisleam și Ștefan Paloși, principala favorită.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1324 secunde