Franța s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Franța s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal

21 Ianuarie 2017 / 20:41 288 accesări

Naționala de handbal masculin a Franței s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după ce a învins, sâmbătă, scor 31-25, reprezentativa Islandei, într-un meci disputat la Lille.

Islanda a început mult mai bine partida cu Franța și a condus cu 3-0, după primele cinci minute de joc. Naționala antrenată de Didier Dinart a reușit să restabilească egalitatea tocmai în minutul 18, scor 7-7. Francezii, încurajați de 28.000 de spectatori, au intrat la pauză cu avantaj de un singur gol, 14-13.

Partea a doua a jocului a aparținut gazdei Campionatului Mondial, care s-a desprins la șase goluri, 24-18, în minutul 45. Islanda nu a cedat, dar Franța a știut să gestioneze perfect avantajul și a câștigat cu 31-25, iar pivotul Fabregas, de la Montpellier, a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei.

Michael Guigou, cu șase goluri, a fost cel mai bun marcator din tabăra campioanei mondial, urmat de Fabregas și Remili, cu câte cinci goluri. De partea cealaltă, interul Karason a punctat de șapte ori.

Franța va întâlni în sferturile de finală învingătoarei dintre Belarus și Suedia, meci ce sa disputa duminică, de la ora 19.00.12
Pagina a fost generata in 0.2239 secunde