Fratele deputatului Mircea Banias, dat afară din funcția de consilier județean

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Execuție politică? Fratele deputatului Mircea Banias, dat afară din funcția de consilier județean
Administrație 14 Iunie 2017 / 16:50 2939 accesări 2 comentarii

Conducerea ALDE continuă epurările din organizațiile teritoriale ale partidului. După ce deputatul Mircea Banias a fost exclus din partid, liderii formațiunii au mers mai departe. În ședința Biroului Politic Teritorial ALDE Constanța, oamenii lui Tăriceanu a decis excluderea din partid a consilierului județean Emil Banias, fratele deputatului Mircea Banias, și înlocuirea acestuia în Consiliul Județean Constanța cu următorul condidat de pe listă, Steluța Lebidov. Eliminarea lui Emil Banias din Consiliul Județean Constanța a fost bătută în cuie și de prefectul Adrian Nicolaescu. Acesta a anunțat că, având în vedere sesizarea secretarului general al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, înregistrată la Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa, prin care a fost înaintată Hotărârea nr. 1/27.05.2017 a Delegației Permanente Teritoriale a filialei ALDE Constanța privind pierderea calității de membru al partidului a lui Emil Sorin Banias, a emis Ordinul nr. 261/2017 prin care se constată încetarea de drept a mandatului de consilier județean al lui Emil Sorin Banias din cadrul Consiliului Județean Constanța. „Ordinul a fost emis în temeiul prevederilor art. 9, alin. (2) litera h1, ale art.12, alin. 1 și 3 din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, modificată, precum şi ale art. 26 alin. 1 din Legea nr. 340/2004 privind Prefectul şi Instituţia Prefectului. Ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier județean se declară vacant. Compartimentul controlului legalităţii actelor şi contencios administrativ va comunica prezentul Ordin factorilor interesaţi pentru ducerea sa la îndeplinire. Prezentul Ordin poate fi atacat în faţa instanţei de contencios administrativ în condiţiile şi în termenele Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările şi completările ulterioare“, se arată într-un comunicat al Prefecturii Constanța.

S-A GRĂBIT PREFECTUL?

Decizia prefectului de a semna ordinul de excludere a lui Mircea Banias a fost pripită. O spune chiar deputatul Mircea Banias. „Prefectul s-a grăbit, pentru că fratele meu a depus o serie de acte care arată că excluderea sa s-a făcut nestatutar de către persoane care își arogă calități pe care nu le au“, a spus Mircea Banias. El a mai afirmat că ceea ce s-a întâmplat a fost o răzbunare politică.

Citește și:

Un consilier județean de Constanța și-a pierdut mandatul

2 comentarii

Alina 17:00:27 / 14 Iunie 2017
Bani online

Un film original si bani online pentru tine! Avem un vis: Hollywood! Te-ai saturat de sefi? Oferta sigura si serioasa: Proiect B! Lucrezi fara stres! Bani online pe drumul spre Hollywood! Aici ai o sansa uriasa! Cea mai buna echipa pentru Hollywood! Oferta exclusiva pentru invingatori! Castigi acasa la tine! Cere acum detalii mai multe la adresa de email: alina111333000@gmail.com

STOIAN STANCIU 13:02:25 / 18 Iunie 2017
OFERTA

In timp ce ei se cearta dumneavoastra ocupativa de lucruri serioase.OFERTA DE LUCRU ACASA PE CALCULATOR.Lucrati in limita timpului disponibil si beneficiati de castigori in finctie de realizari.Daca va hotarati trimiteti solicitare cat mai repede la email stoian.stanciu@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.176 secunde