Gică Hagi este tranşant: „Cred că România poate mai mult”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După rezultatele slabe din preliminariile CM de fotbal Gică Hagi este tranşant: „Cred că România poate mai mult”
Sport 13 Iunie 2017 / 10:45 3997 accesări 0 comentarii
Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul: „Nu este un moment bun, trebuie să recunoaştem”

Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul: „Nu este un moment bun, trebuie să recunoaştem”

La conferinţa de presă susţinută cu ocazia reunirii lotului formaţiei FC Viitorul, campioana României la fotbal, managerul tehnic al formaţiei constănţene, Gheorghe Hagi, a vorbit şi despre subiectul legat de echipa naţională, cea care şi-a dezamăgit fanii în ultima perioadă, iar înfrângerea din meciul cu Polonia, scor 1-3, a îndepărtat România de turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Rusia.

„Din păcate, Polonia a fost mult mai puternică, a venit şi acest rezultat care nu e pozitiv şi şansele de calificare s-au micşorat sau nu mai există şanse. Îmi pare rău. Cred că România poate mai mult. Se poate mai mult. Dar nu vreau eu să comentez, să evaluez în momentul de faţă fotbalul românesc, dar, din păcate, nu este un moment bun, trebuie să recunoaştem. Vom vedea ce va fi, dar suntem într-o situaţie în momentul de faţă care nu ne face plăcere, nu e bună. Trebuie să reflectăm foarte tare. Sunt toate loturile naţionale care nu au rezultate bune şi care să ne facă să avem o speranţă. Nu vreau să vin să acuz. E un moment delicat, greu. De jucători, sunt ultimii despre care trebuie să vorbim. Nu jucătorii sunt de vină, nu copiii sunt de vină. Ca într-o familie. Părinţii sunt de vină. Ei trebuie să analizeze. Să ne unim, să dezbatem să facem ceva puternic. Cine se duce acolo şi se înhamă sau doreşte să ajungă acolo, trebuie să fie conştient că reprezintă România. Este o responsabilitate enormă, din toate punctele de vedere. Este o onoare să faci ceva pentru ţara ta, dar la nivelul cel mai mare, de performanţă”, a declarat Gică Hagi.

Şi jucătorii Viitorului se gândesc la prima reprezentativă, mai ales după prestaţiile din sezonul trecut, în care au demonstrat că se poate miza pe ei, trei componenţi ai lotului constănţean, Benzar, Ţîru şi Cristi Ganea, fiind convocaţi de către selecţionerul Christoph Daum pentru partidele cu Polonia şi Chile.

„Având în vedere rezultatele din momentul de faţă, în care nu prea mai avem şanse la calificare, cred că trebuie schimbat ceva în ultimele meciuri, să aducă alţi jucători, ca să încerce pentru celelalte calificări. Sunt foarte mulţi jucători tineri, de valoare, în România, care îşi doresc să ajungă acolo şi cred că merită o şansă”, a spus George Ţucudean, atacantul Viitorului.

Citeşte şi:

Christoph Daum nu se gândește la demisie

Dezastru în Polonia pentru România

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2334 secunde