Greenpeace și nava Rainbow Warrior îi așteaptă pe cei mici de 1 Iunie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Greenpeace și nava Rainbow Warrior îi așteaptă pe cei mici de 1 Iunie
Educație 28 Mai 2019 / 12:52 617 accesări 0 comentarii

Greenpeace România îi invită de 1 iunie pe cei mici în Portul Constanța, unde va fi ancorată nava Rainbow Warrior. Vizitatorii sunt invitați la tururi ghidate pe navă, unde pot învăța despre istoria impresionantă a navei și discuta cu echipa Greenpeace despre problemele de mediu care ne afectează pe toți și despre ce putem face împreună pentru un mediu mai curat. Seria de surprize pregătite pentru cei mici constau în sesiuni de face painting și ateliere de pictură și origami.

Atelierele și tururile ghidate sunt organizate în două intervale orare: 9-13 și 16-20. În aceste intervale, un autobuz RATC va parcurge traseul Poarta 1 (interiorul portului) - Cuibul Reginei, cu o frecvență de 15 minute, GRATUIT.

Nava va fi acostată la Constanța timp de cinci zile, între 29 mai și 2 iunie, perioadă în care vor fi organizate diferite evenimente cu acces GRATUIT pentru public, la bord și în port. "Îi invităm pe toți iubitorii de natură, oricât de mici sau mari, să discutăm despre natură, schimbări climatice și despre ceea ce putem face împreună pentru a ne asigură că vom lasă moștenire copiilor noștri o planetă cât mai verde", anunță reprezentanții Greenpeace.Ştiri recomandate

Începe noul an școlar
Începe noul an școlar 231 accesări
Pagina a fost generata in 0.1604 secunde