Hagi şi Grozavu, suspendaţi 2 etape de Comisia de Disciplină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Hagi şi Grozavu, suspendaţi 2 etape de Comisia de Disciplină

Sport 12 August 2021 / 09:28 603 accesări

Antrenorii Gheorghe Hagi şi Leo Grozavu, eliminaţi în partida Farul - Sepsi OSK de luni, au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal pentru 2 etape, în timp ce gruparea constănţeană a fost sancţionată cu penalitate financiară de 10.500 de lei.

"FC Farul Constanţa - ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Eliminări, incidente - Se sancţionează domnul Daniel Stoian (maseur Farul) cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 720 lei; se sancţionează domnul Gheorghe Hagi (antrenor Farul) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 360 lei; se sancţionează domnul Leo Grozavu (antrenor Sepsi OSK) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 4.500 lei; se sancţionează clubul FC Farul Constanţa cu penalitate sportivă de 10.500 lei", se arată în soluţia comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Site-ul citat nu precizează articolul din regulament pentru care a fost sancţionat clubul Farul, însă cel mai probabil penalitatea financiară a fost acordată ca urmare a scandărilor xenofobe de la meciul de luni.

Clubul Sepsi OSK a solicitat public Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să ia măsuri după manifestările xenofobe ale suporterilor constănţeni la meciul din deplasare cu Farul, disputat, luni, în etapa a 4-a a Ligii I.

În timpul partidei Farul Constanţa - Sepsi OSK, scor 1-0, din cadrul etapei a 4-a a Ligii I, suporterii echipei gazdă au scandat de mai multe ori lozinci cu caracter antimaghiar. De asemenea, portarul formaţiei Sepsi OSK, Roland Niczuly, s-a arătat afectat de tratamentul la care a fost supus de fanii constănţeni.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2506 secunde