Halep răspunde provocării #fallingstars! Pe cine a mai provocat?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Halep răspunde provocării #fallingstars! Pe cine a mai provocat?
Lifestyle 12 August 2018 / 15:26 550 accesări 0 comentarii

Toată lumea a urmărit şi s-a amuzat la vizionarea filmuleţelor cu provocări. Găleata cu gheaţă este una dintre ele, dansul pe lângă maşina în mers este o alta. Acum, cea mai nouă şi mai virală provocare de pe reţelele de socializare poate fi găsită sub hashtag-ul #fallingstars (trad. Stele căzătoare), iar în joc a intrat inclusiv liderul WTA, Simona Halep.

Vedete de pretutindeni şi nu numai au început să posteze imagini pe reţelele de socializare sub hashtagul #fallingstars. Ideea e ca personajele principale să pară a fi surprinse exact în momentul în care s-au prăbuşit la pământ, iar provocarea a devenit rapid virală şi mii de imagini amuzante au împânzit reţelele de socializare.

Simona Halep a postat şi ea o imagine sub acest hastag, fiind provocată de o altă jucătoare din circuitul WTA, rusoaica Svetlana Kuznetsova.

Halep a răspuns provocării şi a transmis-o mai departe:"Am primit provocarea Stele căzătoare din partea Svetlanei Kuznetsova. O transmit către câţiva prieteni: Irina Begu, Horia Tecău, Andrei Pavel şi Rennae Stubbs".

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2328 secunde