HC Dobrogea Sud, primul examen pentru grupele Cupei EHF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin / Cupa EHF: HK MALMO - HCDS CONSTANŢA

HC Dobrogea Sud, primul examen pentru grupele Cupei EHF

Sport 16 Noiembrie 2018 / 13:31 626 accesări
Handbaliştii constănţeni sunt optimişti înaintea dublei cu Malmo

Handbaliştii constănţeni sunt optimişti înaintea dublei cu Malmo

HC Dobrogea Sud Constanţa va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, echipa suedeză Malmo, partida din prima manșă a turului al treilea al Cupei EHF la handbal masculin fiind una aşteptată cu deosebit interes. Aflaţi într-o perioadă foarte bună, după ce au obţinut o serie de rezultate pozitive, unul dintre obiectivele handbaliştilor pregătiţi de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic în actualul sezon este calificarea în grupele Cupei EHF. „Trecem printr-o perioadă foarte bună. Victoriile nu se mai opresc, asta ne și dorim, să continuăm pe drumul acesta bun, deoarece ne așteaptă meciuri foarte grele și vrem să terminăm anul cu bine. Am jucat în ultimele partide și cu gândul la meciul de la Malmo. Este un meci foarte important pentru noi, pentru istoria HCD. I-am studiat pe suedezi, joacă în viteză, dar și noi am demonstrat că putem juca în viteză și putem înscrie goluri ușoare. Este bine că al doilea meci va fi acasă și sunt convins că, având ajutorul suporterilor, ne vom califica”, a spus căpitanul echipei constănțene, Laurențiu Toma. „Echipă mai accesibilă, dar nu trebuie să uităm că vine din Scandinavia, joacă un handbal modern, rapid. Cred că este o echipă bună. Ambele meciuri trebuie să le jucăm bine, să le jucăm la victorie”, consideră antrenorul principal al HCDS, Zvonko Sundovski.

„Am obținut în meciul cu Bacău a noua victorie consecutivă în toate competițiile și asta ne dă speranțe pentru dubla cu Malmo. Ne dorim un rezultat foarte bun acolo, mergem încrezători că putem câștiga. Și așteptăm peste o săptămână returul de la Constanța, când sper să avem o sală arhiplină care să ne ajute să ne calificăm, în premieră istorică pentru clubul nostru, în grupele Cupei EHF”, a declarat președintele HCDS, Ionuț Rudi Stănescu.

Delegația constănțeană va face deplasarea vineri în Suedia, urmând să zboare la ora 16.30, de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu via Istanbul până la Copenhaga, de unde va ajunge, peste Podul Oresund, la Malmo, aproape de miezul nopții. Handbaliștii constănțeni vor efectua antrenamentul oficial sâmbătă dimineață, la ora 11.30, în Baltiska Halle, o arenă care poate primi 4.000 oameni.12
Pagina a fost generata in 0.166 secunde