HC Dobrogea Sud, şanse a evolua în European Handball League

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

HC Dobrogea Sud, şanse a evolua în European Handball League

Sport 03 Iunie 2020 / 16:10 1015 accesări

Site-ul oficial al HC Dobrogea Sud Constanţa a anunţat că sunt şanse ca echipa constănţeană să evolueze în sezonul 2020-2021 al European Handball League.

„Vom juca sigur în Cupa EHF, dar avem șanse pentru European Handball League, în sezonul următor! Veștile bune au fost confirmate de președintele clubului, Rudi Stănescu”, a notat www.hcdobrogeasud.ro.

„Este adevărat. Așa cum știe toată lumea, ne-am câștigat dreptul de a evolua în EHF Cup, fosta Challenge Cup. Acum, European League a preluat, într-un nou format, fosta Cupă EHF, în care am jucat și noi trei sezoane. După ce ne-am consultat cu Federația Română de Handbal, am solicitat un upgrade pentru European Handball League”, a declarat Ionuţ Rudi Stănescu, preşedintele HCDS, pentru site-ul clubului constănţean.

„Federația Europeană de Handbal pune accent pe infrastructură la oferirea de wild-card-uri. Demararea lucrărilor de construcție la Sala Polivalentă de 5.000 de locuri din Complexul Sportiv „Badea Cârțan” și accesul rapid la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt puncte importante în dosarul nostru. European Handball League (ex-Cupa EHF) va avea un format nou din sezonul 2020-2021, cu două tururi preliminare și grupe de 6 echipe. Nivelul competiției va fi însă, categoric, mai ridicat decât până acum pentru că vor fi mult mai multe echipe de top. Liga Campionilor și-a schimbat formatul și va avea la start doar 16 echipe”, informează site-ul oficial al clubului de la ţărmul mării.12
Pagina a fost generata in 0.2177 secunde