Horia Tecău, la al 35-lea trofeu din carieră câştigat la dublu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Horia Tecău, la al 35-lea trofeu din carieră câştigat la dublu
Sport 25 August 2018 / 07:35 351 accesări 0 comentarii
Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut trofeul la Winston-Salem pentru al doilea an consecutiv (sursa foto: Facebook Horia Tecău FanPage)

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au obţinut trofeul la Winston-Salem pentru al doilea an consecutiv (sursa foto: Facebook Horia Tecău FanPage)

Tenismanul constănţean Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 2, s-au impus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în finala turneului de 250 de puncte de la Winston-Salem, dotat cu premii în valoare totală de 700.000 de dolari. În ultimul act, Tecău şi Rojer au câştigat, cu scorul de 6-4, 6-2, întâlnirea cu perechea Jamie Cerretani (SUA) / Leander Paes (India), beneficiara unui wild-card, după o oră şi opt minute de joc.

Prin câştigarea trofeului la Winston-Salem, Tecău şi Rojer şi-au asigurat un cec în valoare de 38.120 dolari şi 250 de puncte ATP. Horia Tecău a obţinut al 35-lea trofeu din cariera sa la dublu şi al 18-lea în echipă cu Rojer, iar ultimul succes înaintea turneului american a fost consemnat la Dubai, la începutul lunii martie. De asemenea, este primul trofeu cucerit de Tecău şi Rojer după ce tenismanul constănţean a revenit pe teren, la 9 august, în urma unei accidentări.

Pentru Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer urmează o nouă provocare la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, programat în perioada 27 august - 9 septembrie, unde vor încerca să-şi apere trofeul cucerit anul trecut.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1364 secunde