Ianis Hagi, titular la Rangers în al doilea meci consecutiv

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Ianis Hagi, titular la Rangers în al doilea meci consecutiv
Sport 09 Februarie 2020 / 07:26 544 accesări 0 comentarii
Gheorghe Hagi: „Sunt bucuros că el joacă”

Gheorghe Hagi: „Sunt bucuros că el joacă”

Formaţia Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi titular şi prezent în teren până în minutul 73, s-a calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Scoţiei, eliminând în optimile de finală ale competiţiei echipa Hamilton Academical, cu scorul de 4-1 (Arfield 25-pen., 90+2, Aribo 68, Morelos 85 / Smith 38).

După ce a marcat primul său gol în campionat în tricoul lui Rangers, miercuri, 5 februarie, chiar de ziua tatălui său, Gheorghe Hagi, Ianis Hagi speră să-şi demonstreze valoarea şi în următoarele partide în tricoul echipei scoţiene.

„Ca orice tată, ca orice părinte, cred eu, îţi vezi copilul că joacă, apoi că o face foarte bine, e şi mai bine. Sunt bucuros că el joacă. Important e că el joacă, pentru a demonstra, pentru a creşte, a se dezvolta, regula numărul unu e să joci, să ai o echipă, un antrenor, un club care să îţi dea oportunitatea să te dezvolţi, să joci. Jucătorul tânăr învaţă multe, nu e un jucător format, care are 29-30 de ani”, a declarat Gheorghe Hagi, sâmbătă, la conferinţa de presă organizată de FC Viitorul înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Managerul tehnic al echipei constănţene a mai spus că important este ca Ianis Hagi să înveţe în fiecare zi, pentru că iubeşte fotbalul: „Cum i-am zis eu lui: tot ce ţi se întâmplă în momentul de faţă este să te facă mai bun. Aşa a fost sfatul meu când am vorbit cu el. Tot ce ţi se întâmplă, că bine, că e negativ sau e o situaţie care te face mai bun, să capeţi experienţă. A fi mai bun înseamnă experienţă. El zi de zi învaţă. Lucru care mie îmi place la el, e că el e deschis să înveţe, nu e un copil care pare că le ştie pe toate. Nu, el e deschis să înveţe. îi place să antreneze, iubeşte fotbalul, sunt valori importante pentru el şi eu cred că în timp o să găsim răspunsuri mult mai concrete, mai clare, mai limpezi. În rest, fiecare are momente şi momente, etape şi etape”.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde