Igor Radojevic, ultimul transfer al verii la HCDS

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Igor Radojevic, ultimul transfer al verii la HCDS
Sport 08 Iulie 2020 / 16:01 454 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a perfectat al patrulea transfer din această vară, Igor Radojevic semnând contractul cu gruparea constănţeană, după Alen Blazevic, Onur Ersin și Vitaly Komogorov. Interul dreapta muntenegrean a jucat pentru naționala țării sale la EURO 2018 și va fi adversarul tricolorilor în preliminariile EURO 2022, în Grupa a 8-a, din care mai fac parte Suedia și Kosovo. Radojevic (30 de ani, 1,91 m şi 92 kg) se va alătura în curând formaţiei constănţene, care a început cantonamentul de la Sighișoara.

„Am ales un club de tradiţie, care are mari ambiții, ca și mine. Obiectivul meu în acest sezon? Să atacăm toate trofeele, pentru că avem o echipă puternică și jucători buni. Sper să vină și rezultatele. Toți jucătorii din Muntenegru care au fost aici mi-au spus numai lucruri bune despre club și despre oraș. Hai, Constanţa!”, a declarat Igor Radojevic pentru site-ul oficial al clubului constănţean.

„Am perfectat şi ultimul transfer, interul dreapta mult aşteptat de noi toţi. Igor este un jucător care ne trebuia. Ultimul sezon a jucat în Rusia (n.r. - la Spartak Moscova). A ales Constanţa şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Va acoperi un post cheie. Ne-am completat echipa, a fost ultimul transfer din această vară”, a spus şi preşedintele HCDS, Ionuţ Rudi Stănescu.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1165 secunde