În ce condiții ne vom întoarce la restricții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Premierul Ludovic Orban În ce condiții ne vom întoarce la restricții
Social 20 Iunie 2020 / 15:41 833 accesări 0 comentarii

Ludovic Orban a spus că nu îşi doreşte impunerea de noi restricţii, în contextul pandemiei de coronavirus, dar că acest lucru va fi posibil doar dacă cetăţenii vor respecta regulile.

Eu cred că soluţia este ca românii să respecte regulile în condiţiile date. Nu îmi doresc să mai impunem nicio restricţie. Dorinţa mea este ca viaţa să revină la normal, să nu mai afectăm nicio activitate economică, socială, culturală sau de altă natură. Lucrul acesta va fi posibil doar dacă, în condiţiile unei vieţi cât mai aproape de normal, oamenii vor respecta regulile, se vor păzi pe sine şi îi vor păzi pe cei din jur”, a afirmat premierul, într-o conferinţă de presă, la Suceava.

Acesta a mai adaugat: "În cadrul stării de alertă, dacă va fi necesar să luăm alte măsuri decât cele pe care le-am luat odată cu adoptarea hotărârii de guvern şi a ordinelor comune ulterioare hotărârii de guvern, o să luăm alte măsuri. (...) Când situaţia epidemiologică va permite, atunci vom apela şi la alte măsuri de relaxare".

În ce priveşte creşterea numărului de îmbolnăviri din ultima perioadă, Ludovic Orban a apreciat că bilanţul nu a crescut“ atât de îngrijorător cum încearcă unii” să acrediteze.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1067 secunde